Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. След сигнала за тайните чатове – Иванчева отговори с отворено писмо

Закон и ред

След сигнала за тайните чатове – Иванчева отговори с отворено писмо

Снимка:

Бившата кметица на „Младост“ твърди, че сигналът на Бонев е лъжа

След като Йордан Бонев внесе сигнал в прокуратурата за подготвяни платени протести от Десислава Иванчева, тя отговори с отворено писмо. В сигнала, към който има прикачени чатове и за които се твърди, че са на Иванчева, е описана схема на 12 септември протестът на прерасне в масов за сваляне на действащата власт. Освен това са посочени суми, които ще бъдат раздавани за целта. В изложените чатове се твърди, че този план е финансиран от бизнесмена Иво Прокопиев и банкера Цветан Василев, а основни участници са Десислава Иванчева, Сдружение "Боец", "БиволЪ" и други.

„Категорично заявявам, че изнесената вчера в някои медии информация, че заедно със Сдружение "Боец", БиволЪ, Иво Прокопиев, ПП "Да, България" и други съм участвала в сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, описана в сигнал на Йордан Бонев, е долна лъжа и нов опит да бъда набедена, което е престъпно деяние по Наказателния кодекс“, пише в отвореното писмо Иванчева. Тя вижда в сигнала опит за злепоставянето ѝ преди изборите. Иванчева твърди, че в чатовете е писано не от нейния профил, а от фалшив.

„В цялата история, намесил и други хора, които дори не познавам лично, нито им имам телефоните, камо ли да правим заговори. Видеозаписът в дома ми е направен без моето знание, за което също ще търся правата си в съда!“, пише още Иванчева.  


Коментари (1)

Ами... Ако е фалшив профила, това може да се провери. Но иначе никак не е убедителна Другарката...
11.09.2019 16:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив