Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Собственикът на „Градус“ отрече да е приятел с Борисов и настоя за детектор на лъжата заедно с Илчовски

Закон и ред

Собственикът на „Градус“ отрече да е приятел с Борисов и настоя за детектор на лъжата заедно с Илчовски

Снимка:

Иван Ангелов смени версията и за фурмите - били дарение

Собственикът на „Градус“ се яви днес на разпит в прокуратурата. След него изненадващо Иван Ангелов се отказа от част от твърденията си пред Комисията по ревизията на управлението. Той обясни, че не е близък с експремиера Борисов и че не го е търсил за помощ при проблеми с износ на продукция в други държави.

„Фактическа грешка е, че Борисов ми е помагал за камион с продукция в Турция“, каза той като отрече да му е подарявал кюлчета или да се чуват по телефона.

Ангелов смени версията си и за фурмите от Дубай, за които пред Комисията каза, че продал изгодно. Днес той обаче обясни, че те са били дарение на БЧК.

„Не съм пияница, не съм наркоман или жена от чужди ниви. Държа на работниците и семействата им. Моят бизнес е толкова мащабен и чист... Платил съм над 40 милиона данъци за последните 10 години. Сега от изявленията на Илчовски загубите ни са над 50 милиона лева“, каза Иван Ангелов.

За да докаже, че не лъже бизнесменът заяви готовност да се подложи на детектор на лъжата заедно със Светослав Илчовски, който го обвинява за няколко престъпления.

Адвокатът му Менко Менков обеща, ако се стигне дотам, медиите да бъдат поканени.

А иначе днес Иван Ангелов се яви на разпит по сигнал на „БОЕЦ“.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още