Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Спецакция в Изпълнителната агенция по горите

Закон и ред

Спецакция в Изпълнителната агенция по горите

Снимка:

Изискват се документи за горските заменки

Спецакция тече в Изпълнителната агенция по горите. Прокурори от Върховна касационна прокуратура и служители на Главна дирекция „Национална полиция“ изискват документи (доклади, становища, заповеди и др.) от изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по горите и от управителя на търговско дружество в гр. София. Това съобщават от прокуратурата, а причината е възложена от главния прокурор  Иван Гешев проверка за извършването на замени на поземлени имоти в горски територии.

Изисканите документи са свързани с изпълнение на Решение на Европейската комисия от 05 септември 2014 г. относно схема за помощ SA26212(2011/C) и NoSA.26217(2011/С), приведена в действие от Република България при замени на поземлени имоти в горски територии.

Изисква се цялата документация по изпълнението на обществената поръчка с предмет избор на правоспособен независим оценител, който да извърши оценка на поземлените имоти в горски територии в съответствие с европейските изисквания, както и документи, свързани с възстановяването на предоставена на бенефициентите помощ.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив