Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Стоматологът Георги Цалов разпозна един от нападателите на Слави Ангелов

Закон и ред

Стоматологът Георги Цалов разпозна един от нападателите на Слави Ангелов

Стоматологът Георги Цалов разпозна един от нападателите на Слави Ангелов - Tribune.bg
Снимка:

Стоматологът Георги Цалов, който през 2017 г. беше пребит в района на моста Чавдар, е разпознал единия от биячите, участвал и в побоя на журналиста Слави Ангелов. Това каза той пред bTV.

Цалов обясни, че миналата година, когато е гледал кадри с биячите на директора на Левски, е забелязал, че начинът, по който единият от нападателите ходи, е идентичен с това, което се е случило с него три години по-рано.

Общото е, че всичко се случва в района на моста Чавдар, около Герена, уточни той.

„Нападнаха ме късно вечерта, 21:30 ч., в една дъждовна вечер, 20 февруари. Оставяйки колата си, държейки в ръцете си ключовете от вкъщи и автомобила, трябваше да се размина с две момчета с качулки, за да вляза във входа, отстъпих, за да минат, и когато се изравниха с мен, последва жесток удар в моята глава, аз се опрях в стената, последва втори удар, редуваха се, удряха ме с боксове в главата. Опитвайки да се предпазя, след 10-15 удара се появи трето лице, което започна да ме удря с бухалка или тръба по краката, жестоки удари, не успя да счупи десния крак, мина отпред, удари левия и го пречупи. И аз паднах на земята, този, който видях, начина по който ходеше, държанието му, твърде ми напомни след като видях кадрите“, обясни той.

„Ключовете, портфейла, телефона, всичко падна в краката ми, те не го взеха това ме провокира, че не е обир, а е поръчка вероятно, от някой, и много интересно кои са тези поръчители. Изпълнителите са ясни, те са едни и също, около стадион Герена, моста Чавдар, върлува тази банда. Това са момчета, вероятно бойци, обучени, които по един и същи начин действат. Те са идентични удари в главата, до безпомощно състояние и след това чупене на крака“, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Слави Ангелов

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети