Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Такси оставило Стайко Стайков пред дома му, до момента няма данни за отвличане

Закон и ред

Такси оставило Стайко Стайков пред дома му, до момента няма данни за отвличане

Такси оставило Стайко Стайков пред дома му, до момента няма данни за отвличане - Tribune.bg
Снимка:

Синът на алкохолния бос разбрал, че го издирват вчера

До момента няма данни за отвличане. Такси е оставило пред дома му Стайко Стайков. Взет е бил от адрес в София. Самият той е повикал линейка. Имал е травма на главата, която е била зашита. Подробностите около появата на сина на алкохолния бос Миню Стайков съобщи на извънреден брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Твърдението, че е отвлечен и бит е на самия Стайков. Може много неща да се твърдят, но всичко подлежи на проверка, коментира още Иванов.

Днес сутринта адвокатът на Стайков се обадил в прокуратурата и уверил, че издирваният от Интерпол по обвинение за участие в организирана престъпна група ще съдейства на органите на реда и ще се яви пред държавното обвинение.

„В 9 сутринта днес е входирана молба в спецпрокуратурата, в която той казва, че вчера е разбрал, че е издирван, готов е да съдейства на прокуратурата и разследването“, заяви Ангел Кънев, прокурор от Специализираната прокуратура. Не е споделил, че клиентът му е в болница, че не е с него, че е отвличан, допълни той.

Ще бъде изготвена медицинска експертиза, която да установи здравословното състояние на Стайков. Ако няма пречка да пребивава в следствен арест, прокуратурата ще иска налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Бащата на Стайко е в ареста от септември. Няколко души бяха обвинени за участие в организирана престъпна група за производството на цигари в нелегални фабрики, разпространявани след това на "черния" пазар. Обвинения има и за пране на пари, както и за данъчни измами.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още