Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Синът на Миню Стайков твърди, че е бил отвлечен

Закон и ред

Синът на Миню Стайков твърди, че е бил отвлечен

Снимка:

Полицията ще проверява версията на обявения за издирване от Интерпол

Синът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко твърди, че е бил отвлечен, пребит и изхвърлен. Медиците получили сигнал от телефон 112 за мъж, който е в безпомощно състояние. Пристигналите на място лекари го заварили в съзнание. Твърдял, че има силни болни в главата. Заради съмнение за травма е транспортиран в "Пирогов". 

Няма официално информация какво е здравословното му състояние. МВР ще проверява версията Стайко Стайков, който изчезна още септември месец миналата година, когато беше проведена акция на антимафиотите и беше арестуван баща му.

Мъжът се издирва от Интерпол. Обвинен е в участие в организирана престъпна група.

Адвокатът му Лъчезар Таков каза пред bTV, че тази сутрин е депозирал молба в Специализираната прокуратура за сътрудничество по случая "Стайков" и едва след това е разбрал, че клиентът му се намира в "Пирогов".

По думите на Таков близки на Стайков са го открили в района на парк "Витоша" в безпомощно състояние, след като той сам им се е обадил и е поискал помощ.

Бащата на Стайко е в ареста от септември. Няколко души бяха обвинени за участие в организирана престъпна група за производството на цигари в нелегални фабрики, разпространявани след това на "черния" пазар. Обвинения има и за пране на пари, както и за данъчни измами.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема