Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Търговец на криптовалути е в неизвестност, близките му подозират отвличане

Закон и ред

Търговец на криптовалути е в неизвестност, близките му подозират отвличане

Търговец на криптовалути е в неизвестност, близките му подозират отвличане - Tribune.bg
Снимка:

Александър Алтънбашев – търговец на криптовалути е в неизвестност от няколко дни. Националната полиция работи по основна версия за отвличане, научи „Труд“.

Подробности до момента не са известни, но става ясно само, че апаратаментът му в София е бил старателно претърсен, като са задигнати всякакви електронни устройства и флашки с памет. Рашковото МВР не е съобщило нищо за случая, от който се вижда, че се връщат нашумелите отпреди 15-20 години мутри от бандата на „Наглите“, коментира изданието.

БНР допълва, че мъжът е изчезнал, след като е отишъл на среща в квартал „Младост”. Сигналът за изчезването на мъжа е подаден от сестра му и приятелката му.

Алъксандър Алтънбашев е шеф на дружеството „Еста консулнтинг“ ЕООД, на което е собственик на капитала. Той е популярно лице от медии като Тв Европа, Блумбърг тв и други, които често го канят да коментира тенденциите на пазара за криптовалути.

По образование е икономист, завършил е „Прогонозиране и планиране“ и „Бизнес администрация“ в УНСС. Влиза в бизнеса с крипотовалути през 2012 г., а от 2018 г. се занимава само с него, води и обучителни курсове по трейдърство.


Топ новини

виж още
Актуална тема