Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Цацаров: Присъдата на Иванчева ще издържи и пред ВКС

Закон и ред

Цацаров: Присъдата на Иванчева ще издържи и пред ВКС

Цацаров: Присъдата на Иванчева ще издържи и пред ВКС - Tribune.bg
Снимка:

Днес е твърде хубав ден, за да се говори за Лозан Панов, заяви главният прокурор

Главният прокурор Сотир Цацаров изрази убеденост, че присъдата по делото срещу бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и Петко Дюлгеров ще издържи и на последната съдебна инстанция – Върховния касационен съд (ВКС). Смятам, че присъдата ще издържи, не само пред апелативния съд, но и пред ВКС, каза Цацаров пред ПИК.

Вчера Иванчева беше призната за виновна и получи 20 години затвор, Петрова -15, а Дюлгеров –12 години лишаване от свобода.

Цацаров изрази респект и уважение към съда, въпреки цялата кампания. "Благодарност на прокурорите и разследващите полицаи, смятам че справедливостта възтържествува, зная че на много хора не им харесва", допълни още Цацаров.

На въпрос за проверката, която се прави срещу шефа на КПКОНПИ и дали ще се върне на работа скоро, Цацаров заяви, че в Деня на конституцията не желае да отговаря на такива въпроси. Той призова стенограмата от КСНС да бъде публична, за да могат хората да видят точно кой какви позиции е заел.

Помолен да коментира поведението на председателя на ВКС на Лозан Панов, Цацаров заяви, че днес е твърде хубав ден, за да говори за Панов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети