Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Цецка Цачева: Никой не е ВИП, всички задържани лица се третират еднакво

Закон и ред

Цецка Цачева: Никой не е ВИП, всички задържани лица се третират еднакво

Килията на Иванчева е ремонтирана през лятото

За килията на задържаната с подкуп бивша кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева, са изпълнени всички формални критерии – 4 квадратни метра за всеки арестант, пряка светлина, течаща вода, санитарен възел и осветление“. Това заяви в кулоарите на парламента правосъдният министър Цецка Цачева.

Всички задържани лица се третират еднакво, няма ВИП арестанти. Условията са едни и същи“, заяви правосъдният министър по повод снимките на килията, които Омбудсманът Мая Манолова разпространи.

Манолова настоя да бъде направен ремонт.

За да има сериозен ремонт, трябва възможност килията да бъде освободена. Всичко е пренаселено. До това опират нещата. Имаме средства, но сградата изключително амортизирана“, поясни Цачева.

Правосъдният министърът посочи, че в килията на Иванчева това лято е имало ремонт. Бил спрян теч от затвора, който се намира над килията. За конкретната килия на Иванчева от две стари помещения е обособено едно с площ от 16 кв.м и в него могат да бъдат настанени 4 лица, но сега има само трима души.

Моника Гаджанова  


Коментари (2)

Роси Така е всички са еднакви, законът е един и същ за всички
30.11.2018 16:46 / Отговор
възмутен Може би за тях,/нали са випове/ килиите са по-хубави.А народът кучета го яли.Иванчева не е удобна за някой и я измъчват по този начин.После всички ще плащаме.
01.12.2018 06:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема