Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Цветлин Йовчев: Списъкът от клуба на Нотариуса е долнопробен пасквил е, срамно е парламентът да се занимава с него

Закон и ред

Цветлин Йовчев: Списъкът от клуба на Нотариуса е долнопробен пасквил е, срамно е парламентът да се занимава с него

Цветлин Йовчев: Списъкът от клуба на Нотариуса е долнопробен пасквил е, срамно е парламентът да се занимава с него - Tribune.bg

„Списъкът с магистрати от клуба на Нотариуса е един доста долнопробен пасквил, една треторазядна интрига, която въобще не е на нивото на парламента. Срамно е той да се занимава с това нещо", каза в "Денят започва" бившият председател на ДАНС Цветлин Йовчев.

Според него в този „документ“ „няма нито един проверим факт или обстоятелство, което може да послужи на парламентарната комисия да има обосновани твърдения“.

Цветлин Йовчев смята, че се губи фокусът за това, какъв трябва да бъде резултатът от дейността на комисията, разглеждаща случая с Нотариуса. Най-важният въпрос, на който трябва да се отговори според него е защо се стигна дотам „такива групи като тези на Нотариуса могат да влияят по този начин върху системата“.

„Трудно ми е да дам оценка на това, което прави прокуратурата и МВР, защото действията не са публични и в хода на едно разследване трябва да бъде така. По отношение на това, което се случва в парламента, аз лично изпитвам някакви опасения, защото виждам, че целият подход на комисията води към това, че отваря широко вратата на обсъждане на интриги“, каза Цветлин Йовчев - бивш председател на ДАНС.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати