Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Убийството в „Младост“: Куршум в глава и изкуствена бяла роза до Марангозова

Закон и ред

Убийството в „Младост“: Куршум в глава и изкуствена бяла роза до Марангозова

Снимка:

Неуредени финансови взаимоотношения е основната версия на разследващите

Убийството в „Младост“ на Станка Марангозова е извършено с късо огнестрелно оръжие. Раната е в главата на жената, а до нея килърът е хвърлил изкуствена бяла роза.

Основната ни версия е за неуредени финансови отношения, но не може да изключим и версии свързани с лични мотиви. Това каза директорът на ГД „Национална полиция” главен комисар Христо Терзийски, цитиран от БГНЕС.

Основната ни версия е за неуредени финансови отношения, но не може да изключим и версии свързани с лични мотиви. Това каза директорът на ГД „Национална полиция” главен комисар Христо Терзийски.

„Назад във времето е имало сигнали срещу нея от граждани и юридически лица за различни финансови операции. За момента версията е неуредени финансови взаимоотношения, но се разследват и лични мотиви“, допълни Терзийски.

Последното досъдебно производство, което е водено срещу убитата, е за взети от нея 150 000 лева, които тя трябвало да вложи във финансови операции, които да доведат до печалба.

Терзийски отказа да разкрие какво точно е оръжието на убийството, както и да коментира символиката на бялата роза, захвърлена до трупа.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още