Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Веско Вълчинов призна за бруталното убийство в София, остава в ареста

Закон и ред

Веско Вълчинов призна за бруталното убийство в София, остава в ареста

Веско Вълчинов призна за бруталното убийство в София, остава в ареста - Tribune.bg
Снимка:

Софийският градски съд остави в ареста Веско Вълчинов, заподозрян за бруталното убийство на Кристиян Пеев в София през нощта на 8 август. Пред съда обвиненият направи самопризнания, пише Нова телевизия.

Вълчинов твърди, че е извършил престъплението в състояние на афект, обхванала го паника, обадил се на приятел, докато е бил в неадекватно състояние се съгласил на неговите предложения как да се прикрие убийството.

„Не съм се укривал. Съжалявам за това, което се случи. Разкайвам се за деянието си и се признавам за виновен за това, че съм нанесъл удара", каза още Вълчинов.

По думите му той не се е укривал, а се е регистрирал в хотел, за да обмисли случилото се. 

Прокуратурата поиска съдът да задържи за постоянно в ареста Вълчинов. Адвокатът му каза, че той няма да се укрие или да извърши престъпление. „Той признава, че е извършил престъплението, но не признава, че е разчленил трупа. Той е разчленен от Суботинов“, добави защитникът.

Софийският градски съд посочи, че са налице достатъчно убедителни доказателства за съпричастност на Вълчинов за извършването на убийството. Според съда има опасност да извърши престъпление и да се укрие.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети убийство, шахта
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети