Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. ВСС взе Съдебната палата от Лозан Панов

Закон и ред

ВСС взе Съдебната палата от Лозан Панов

Снимка:

Ръководителят на ВКС опита да обвини Данаил Кирилов и охраната за скандалния клип с голите танцьорки

Висшият съдебен съвет реши да отнеме стопанисването на Съдебната палата в София от ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Решението беше взето с гласовете на 19 от членовете на съвета.

Палатата ще е с нов стопанин в сила от 15 юли 2020 г.

До тази развръзка се стигна след избухването на скандал с клип на изпълнителя Алек Сандър, за който срещу скромния наем от 800 лв., продуцентите вкарват с сградата-емблема за българското правосъдие голи танцьорки и имитации на оръжия.

Според самоназначената проверка на Панов съдържанието на клипа не се припокрива с договора, затова певецът ще трябва да доплати още 2500 лв. Освен това шефът на ВКС се опита да обвини за видеото министъра на правосъдието Данаил Кирилов и охранителите в Съдебната палата, които според него въпреки договора са можели да спрат заснемането.  


Коментари (1)

Джедай Тотю А, що ли не съм учуден? Правилно са му я взели, ами че утре някои „продуценти с договор“, под предлог, че снимат филм за тероризма, ще вкарат вътре един камион експлозиви и ще вдигнат Съдебната палата във въздуха! На Лозан никой не му е виновен, че не може да съобрази клип ли снимат наистина, активно мероприятие ли му спретват, безплатна реклама за клипа ли си правят или и трите едновременно! Ха, честито на Лозанчо!
30.04.2020 17:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема