Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Данаил Кирилов: Има доказателства за недоброто управление на Съдебната палата от Лозан Панов

Общество

Данаил Кирилов: Има доказателства за недоброто управление на Съдебната палата от Лозан Панов

Снимка:

Ако се докаже недоброто ѝ управление, стопанинът ще бъде сменен

„Скандалният музикален клип от Съдебната палата предизвика сериозен обществен отзвук, като мнозина забелязаха потъпкване на авторитета на една от най-важните държавни институции. Това би могло да доведе до промяна на стопанина на палатата - Лозан Панов, стига да се докаже недоброто ѝ управление“. Това обяви пред Канал 3 правосъдният министър Данаил Кирилов.

„Ако ВВС прецени, че са налице основания за недобро управление, а те, според мен, са налице, би следвало да се вземе решение за промяна в управлението на този недвижим имот“, казва министърът по адрес на Лозан Панов и разрешението му да се снима видеоклипът.

„Смята, че в този случай трябва да обсъждаме изцяло и само обективно и то до толкова, до колкото да се случили недопустими обстоятелства“, продължава Кирилов.

„В конкретния случай, това е налице и тази реакция би била независимо кой е председателя на ВСС“.

Наемът за помещенията на Съдебната палата е бил в размер на 800 лв., но министърът призна, че не е напълно убеден как точно се формирала сумата за 12-часовото пребиваване на снимачните екипи.  


Коментари (2)

Киро Бизона А-а-а-а-а, не така, не така, Лозан Панов добре управлява! Много добре си управлява парите, например – я как си е купил къща на морето за 26 000 лв., когато едно бунгало там струва минимум 100 хиляди лева. Ето, тук се вижда, че даже става въпрос не за бунгало, а за двуетажна постройка - http://epicenter.bg/article/Eto-dvuetazhnata-vila-za-26-000-lv--na-Lozan-Panov-na-parva-liniya-kray-moreto--VIDEO--/179866/2/0 - така че машалла на Лозанчо!
27.04.2020 12:56 / Отговор
Калин От на подсъдимия олигарх Прокопиев какво друга да очакваш? Христо Иванов например е направил системата за съдебните дела да може да бъде манипулирана.
27.04.2020 18:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема