Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Родените между 21-во и 31-во число на месеца

Хороскоп

Родените между 21-во и 31-во число на месеца

Родените между 21-во и 31-во число на месеца - Tribune.bg
Снимка:

Всяка дата в живота ни предопределя съдбата ни и ни насочва в определена посока, твърдят нумеролозите, разкривайки значението на деня в месеца, в който сме родени. Всяко число на месеца не е случайно и има важно значение. Нумеролозите твърдят, че въпреки различните лични числа и комбинации, които са различни за всеки човек, една и съща дата има общи черти.

Значението на датата на раждане, особено последните десет дни от месеца, носи особено силни характеристики и съдби. Ако сте родени между 21-во и 31-во число от месеца, вижте какво е предназначението на съдбата ви.

Хората, родени на 21-во число от месеца имат труден живот, въпреки че са добри души, многостранни и обаятелни личности. Те с усилия получават всичко и трябва постоянно да се борят. Свръхчувствителни са и постоянно се безпокоят за нещо. Те са свързани с числото седем, така че животът им се променя на всеки седем години. Трябва да носят кръста си стоически, защото само така ще преодолеят трудностите. Междудругото, 21 се счита за много силно енергийно число.

Родените на 22-ро число от месеца често или влизат в престъпления или стават мързеливи, безработни, въпреки че са природно интелигентни и схватливи. Те се нуждаят от мотивация и това е любовта. Това са хора, които често сменят дома си. При тях идват много пари в един период от живота и след това губят всичко. Имат обрат в късмета. Понякога са егоисти и от време на време трябва да се вслушват в съветите на другите. Изобретателни и находчиви личности. Огънят е техен враг.

Хората, родени на 23-то число на месеца, често имат възможности на  екстрасенси, самоувереност, знания и са умни и интелигентни. Чаровни и слънчеви личности. Те са духовни водачи, Гуру-та. Често са неразбрани от другите и затова са сами. Трудно намират истинската любов. Първо трябва да се заслужи тяхното уважение и тогава може и да се влюбят. Може да имат няколко брака. Обикновено важни, житейски събития се случват на тази дата.

Родените на 24-то число от месеца са работохолици. Най-добрите работници, шефове, организатори на бизнес. Те са добри учители. С малко пари те могат да живеят съвсем добре. Чувствителни и емоционални, често живеят в свой свят. Те са доста самотни в любовта, но все пак достигат до точния човек, ако се отпуснат. Често живеят до дълбока старост. Трябва да се грижат за диетата, сърцето и вените си.

Хората, родени на 25-то число на месеца, са големи деца. Те не искат да пораснат и са привързани към майка си. По-късно се женят. Когато са млади, предпочитат да се забавляват преди брака. Опасно е, ако навършат 35 години и все още нямат собствено семейство, така могат да останат сами. Находчиви, благоразумни, състрадателни. Те винаги са на позиция и помагат на другите в нужда. Предразположени към заболяване на кожата и червата.

Хората, родени на 26-то число от месеца, притежават специална харизма. Имат вродена сила и борба за живот. Честолюбиви, надарени с остър ум, контактни, чаровни, добри служители. Те преминават през всичко в живота, дори могат да бъдат от другата страна на закона, но се измъкват невредими. Те имат материалистична нагласа, способни са да създадат от нищо нещо, в зависимост от техните амбиции. Те трябва да се грижат за здравето си, долните и горните крайници.

Родените на 27-мо число от месеца са хора, които са самовлюбени. Те са големи ексцентрици. Притежават завладяваща енергия и ентусиазъм, магнетичност и лесно печелят околните. Притежават силна интелигентност, разбират всичко за секунда. Имат ораторски умения. Няма по-добри търговци или мениджъри от тях. Те са в състояние да продадат котка в чанта. Те често работят в офис, чиновници. Мечтаят за един по-добър свят от този, в който живеят.

Хората, родени на 28-мо число на месеца, имат труден живот. Те преминават през много несправедливости в живота, нещата рядко се развиват в тяхна полза, така че изпитват страдание. Притежават много положителни качества. Склонни са да се жертват за близките. Ако навършат 45 години, те могат да доживеят до дълбока старост и да помагат на децата си. Проблеми с щитовидната жлеза поради силни емоции или твърде много амбиции.

Хората, родени на 29-то число на месеца, са хора, които са обичани от другите. Те могат да станат популярни личности - писатели, актьори, мистици, екстрасенси. Техните качества като егоизъм, егоцентризъм са особено подчертани, те са големи перфекционисти, интелектуалци и са интелигентни от всяка гледна точка. Те трябва да се занимават с хуманитарна дейност, но обикновено се интересуват от политика и общественост. Те са застрашени от заболявания на главата, мозъка и наркомания.

Родените на 30-то число на месеца имат най-силната дата за работа и пари. Могат да се издигнат до големи висоти. Амбициозни и решителни. Ако някой може да бъде богат, това е човек, роден на тази дата. Парите им идват някак лесно. В младостта си те могат да имат проблем със закона, по-късно научават своя урок и имат естествен щит от небето. Могат да бъдат добри музиканти, певци, актьори. За тях са характерни болести на кожата, зъбите, кръвта, черния дроб.

Родените на 31-во число от месеца имат привилегия. В края, но и в началото те по някакъв начин получават всички влияния от предишните числа. Енергични, прецизни хора. На тях винаги може да се разчита. Работливи и последователни. Живот в чужбина е гарантиран от време на време. Техният успех е там и просветлението на душата. Те обичат децата и често работят с тях. Болести, свързани със стомаха, диетата, затлъстяването, хормоните.

Преводен материал

https://tribune.bg/bg/horoskop/rodenite-mezhdu-1-vo-i-10-vo-chislo-na-mesetsa/

https://tribune.bg/bg/horoskop/rodenite-mezhdu-11-to-i-20-vo-chislo-na-mesetsa/


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети