Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 29.06.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 29.06.19

Сънищата и Луната – събота – 29.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Значение на сънищата в 26 лунен ден (петък срещу събота)

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако виждате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако видите мълния в съня, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата. Може да имате сънища, които подобряват настроението. Сънищата могат да се сбъднат, особено цветните.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден, са грешни и заблуждаващи. Но, напротив, сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за това, което се случва в живота ви.

Ако в сънищата си в двайсет и шестия лунен ден вие проявявате такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, вие сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да мислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Въпреки че е тежък този лунен ден, той ще помогне на много хора да оценят правилно собствените си сили и да разберат за какво са способни.

Сънищата петък срещу събота

Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления, дарени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, не само за сънуващият, но и за близките му приятели или членове на семейството.

Ако сънят ви е бил след 03:00ч до сутринта, той е бил под влияние на връзката на Луната с Нептун. Може да сънувате, че сте измамени или вие сами мамите. Помислете дали реално не се опитвате да постигнете нещо по не особено честен начин. Трябва да бъдете нащрек, но най-важното е да помислите как се държите, за да не станете жертва на собствените си интриги. На ниво събитие-личност, сънят може да символизира, че по всякакъв начин, избягвате някаква отговорност.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още