Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Сашо Симов: България не е Фейсбук. България се интересува от реалното действие!

Мнения

Сашо Симов: България не е Фейсбук. България се интересува от реалното действие!

Сашо Симов: България не е Фейсбук. България се интересува от реалното действие! - Tribune.bg
Снимка:

„Пожелавам здраве, щастие, личен просперитет на всеки български гражданин. Пожелавам на хората през Новата година най-накрая да се сбъдне тяхното очакване за промяна, да сложим край на безвремието, което ни задушава и да открием нов път за страната ни. Предстои ни буреносна година според мен“. Това заяви за Tribune.bg депутатът от БСП Александър Симов.

Той вижда в напрежението при всяко обсъждане на закон, знак, че следващата година ще е годината на промяна.

„Хората сами са автори на промените. Тук не говоря, че партия ще излезе да оглави нещата, но виждаме как се пукат балоните и плащаме цената за 10 г. бездействие на ГЕРБ. Според мен край нас на Балканите всичко кипи, а ние тънем в черната дупка на стабилността. Промяната ще се появи. Хубаво е, че България, независимо от безкрайните експерименти, на които беше подложена, продължава да има хора, които търсят промяната. В България има хора, които не се отказват да се борят. Въпреки всички дивотии, които станаха, има хора, които не се отчайват и остават. Нека никой не лежи на това успокоение, че българите са търпеливи, само пара вдигат и нищо не се случва“, предупреди Симов.

„От другата страна ни чакат хубави неща. Всичко е по-добре от това, което е в момента. Това усещане не е въпрос само на вяра, то е въпрос и на отчаяние. Евакуацията от тази територия е най-близко до поражението. Това е начинът след 30-40г. България да я няма. Терминал 1 и Терминал 2 са начините, по които България ще бъде обезкървена. То и сега се вижда, че надъханите хора си тръгват, а енергията за промяна се стопява. Социалните мрежи винаги са капан, който ти създава усещането, че с един статус ти си променил света, а всъщност никой не го интересува твоя статус, изящната ти метафора и с колко удивителни си написал едно или друго. България не е Фейсбук. България се интересува от реалното действие!“, подчерта той!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети