Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Антония Петрова: В САЩ всеки може да съди всеки, но целунатата Джени Суши гони слава

Мнения

Антония Петрова: В САЩ всеки може да съди всеки, но целунатата Джени Суши гони слава

Антония Петрова: В САЩ всеки може да съди всеки, но целунатата Джени Суши гони слава - Tribune.bg
Снимка:

Най-унизена в момента е Андреа, не е тази госпожица

Антония Петрова-Батинкова е Мис България 2009 и Мисис Русия 2012. Завършва УНСС с две висши образования – Международни икономически отношения и Право. Потърсихме я за коментар по казуса с целуната от Кубрат Пулев репортерка, като човек, който познава шоу средите и е юрист.

Как бихте коментирали топ новината от последните часове, развръзката на скандалната целувка между Кубрат Пулев и Дженифър Равало, поведението на самата репортерка, последствията, които грозят Кобрата?

Мога да коментирам случая като зрител, наблюдател. Това, което аз виждам по телевизията, по новините. Другото, което мога да ви кажа е мнението ми като юрист. Нашето право е много различно от американското.Там можеш да се съдиш за всичко, включително за слух и за клюка. А в този случай целувката е и документирана, наистина репортерката може да претендира. В България, ако беше, това никога нямаше да се случи. Знаете жълтата преса колко много неща си позволява и въпреки всичко много рядко бива осъдена. В Америка за сексуален тормоз може да съдиш всеки, а пък ако имаш и документално доказателство, черно на бяло, в случая както е запис, наистина е възможно това да се случи и съответно тази дама да се облагодетелства. Това е едното. Другото е да не забравяме, че това се случва в Калифорния, където всеки иска да бъде известен и е готов на всичко да бъде известен! Това, което аз виждам от видеото обаче, госпожицата не е съвсем трогната от това, че я целунаха, дори му благодари! Не виждам да е разстроена. Най-вероятно, след това адвокатите са я посъветвали, че трябва рязко да се разстрои. Доколкото разбирам от медиите, не от клюки, тя е била на афтър партито. След като е толкова дълбоко разстроена и унизена, защо е била на купона след случката?

Смятате, че „Кралицата на сушито“, както я наричат, по-скоро лъже и използва случая, за да вдигне шум около себе си и да спечели пари?

За да се облагодетелства и да стане известна. В Калифорния и Лос Анджелис всеки иска да бъде известен за една нощ без значение с какво, важното е да си известен! А тя изглежда точно такъв тип момиче, което в момента се е покатерило на гърба на кооперацията. Дано това не му коства лиценза на човека, защото наистина няма да е много приятно. На мен лично тя не ми изглежда особено разстроена, но явно след това добре са я посъветвали, за да се облагодетелства.

Изобщо защо в медийното пространство се вдигна такъв шум, който заглуши дори самите победи на Кубрат и Тервел? Още повече самата Андреа защити Кобрата?

Поставяйки се на мястото на Кубрат и Тервел, те са абсолютно прави, защото всъщност са победители в боксови мачове! Представям си колко е голяма еуфорията след победа. Аз обаче не оправдавам в никакъв случай Кубрат, защото той е обвързан мъж и по този начин не пази достойнството на Андреа, ако те са заедно. Аз нямам представа какъв им е статутът, дали са заедно или не. Според мен сега в най-неизгодна позиция от цялата ситуация е Андреа. На нейно място бих се почувствала унизена! Това, което не е много коректно от страна на медиите в момента е, че никой не говори за победите на двамата братя, а се говори за тази целувка. По този начин репортерката набира популярност и извън граница. По този начин ѝ давате трибуна на нея. За тези две победи никой не говори вече, говори се за това. Нямаше нищо лошо Кубрат Пулев да реагира така, още повече той твърди, че те са приятели. Щом са приятели, щом и друг път са се виждали… Най-унизена в момента е Андреа, не е тази госпожица. А Кубрат защо е избрал така да реагира като е във връзка, това вече си е негов избор. Може би само заради това го критикувам.

Интервю на Андреа Драганова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати