Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кобрата за журналистката: Пихме заедно до 5 сутринта, да не казвам какво прави в тоалетните

Спорт

Кобрата за журналистката: Пихме заедно до 5 сутринта, да не казвам какво прави в тоалетните

Кобрата за журналистката: Пихме заедно до 5 сутринта, да не казвам какво прави в тоалетните - Tribune.bg
Снимка:

"За какво да й се извиня, тя беше толкова щастлива, че я целунах“, каза Кубрат Пулев след завръщането си в България

Българският боксьор Кубрат Пулев се прибра в България след победата в седми рунд над румънеца Богдан Дину с нокаут, а на летище София той отново коментира и разразилия се скандал около целувката, която родният боец даде на журналистката Джени Суши.

"Какво да кажа? Тя (б.а. целувката) не е лоша, тя също е към доброто представяне. Така се е случило, не беше планирано изобщо, беше някакъв импулсивен момент, това е. Целувката е нещо много хубаво, няма защо да повлияе на спортната ми кариера. За да го направя, съм преценил, че човекът желае не само целувка, а дори нещо повече, така че аз съм го направил като приятелско. След победа човек е приповдигнат, с настроение. Аз съм такъв тип, че съм шегаджия и така се получи", каза Кобрата на летище София, цитиран от Блиц.

"Ние се познаваме. Запознахме се на кантара, той винаги е предния ден. Тя каза "като победиш, ще направим парти, ще празнуваме, сигурна съм в теб, ще победиш". Беше с нас, говореше си с целия екип. Даже с някои станаха и по-близки. Познаваме се. След това го изигра, че един вид не се познаваме - някой й е дал кофти акъл, или хората, за които работи, са й казали да направи това, за да си направят известен сайта. Сигурно заради това. Виждате каква добра реклама съм аз, така че рекламодателите могат да се активизират", продължи той.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Кубрат Пулев

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети