Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Беновска към президента: В НС защо не отидохте поне в Деня на отворените врати?

Мнения

Беновска към президента: В НС защо не отидохте поне в Деня на отворените врати?

Беновска към президента: В НС защо не отидохте поне в Деня на отворените врати? - Tribune.bg

„За 2 години президент, президент Радев, Вие, удостоихте с присъствие НС на България един-единствен път. Нямаше как. Трябваше да се закълнете като президент. И с физиономия на светец, очакващ трънен венец, репликирахте 43- тото НС: „Имате още една седмица живот“. Това се казва в обръщение на журналистката Илиана Беновска към държавния глава.

Прозвуча, като че ли лично, Вие, свише, притежавате правото да раздавате или отнемате живота. А обстоятелствата бяха ясни – предстояха предсрочни парламентарни избори.

Когато се клехте като президент на България, заявихте и още: „Държавност се гради с натрупване и затова искам да изкажа своята признателност към постигнатото от моите предшественици. Като президент нямам амбицията да превишавам своите Конституционни правомощия.

Ще използвам всички възможности за насърчаване на диалога и за взаимодействие между институциите. Балансът, сътрудничеството и диалогът са гарант за стабилността ни. Ще бъда президент на всички българи независимо от партийната принадлежност, религия и етнос.“

Цитирам ви, защото, президент Радев, за 2-те години, в които обитавате президентството, вършите последователно точно обратното.

За да оборите, президент Радев, впечатлението, че станахте такъв, заблуждавайки хората, че поемате мисията на обединител, полезно щеше да ви бъде, поне днес, в Деня на отворените врати, да прекрачите прага на „дома на законите“ и да преклоните глава пред девиза на Народното Събрание - най-висшия орган на управление на парламентарната република България – „Съединението прави силата“.

Президент Радев, в НС защо не отидохте, поне, в Деня на отворените врати?


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА Какво има да се чудим в постъпките на Радев?!Манталитета му с нищо не се различава от този на един обикновен шофьор.Разликата е само в това,че единият е шофьор на автомобил,а другият на самолет.
10.02.2019 16:26 / Отговор
А БЕНОВСКА ЩО НЕ ИДЕ ДА ПОСВИРИ НАРАДЕВ В КАБИНЕТА !? .
13.02.2019 09:05
шофьор Не обиждай!Как ще ме сравняваш с тоя каун!
10.02.2019 20:31 / Отговор
Деси И защо трябва да ходи в парламента, че не ми е много ясно?Сигурно Бойко и другите 239 боклука имат някакъв манталитет? Вие какво за бога искате от президента?! Знаете ли неговите функции какви са по закон? ПРЕДСТАВИТЕЛНИ И Е ГЛАВНОКОМАНДУВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ. ЗАЩО ГО ПРОПУСНАХА КОГАТО РЕШИХА ЧЕ ЩЕ ДАВАТ ТОЛКОВА МИЛИОНА ЗА НЯКАКВИ ШИБАНИ САМОЛЕТИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЯМАМЕ АРМИЯ. СТИГА СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ПРЕЗИДЕНТА МИ СИ НАМЕРЕТЕ ДРУГА РАБОТА. ПРИМЕРНО ДА ПИТАТЕ ТЕЗИ 240 БОКЛУКА КВО ПРАВЯТ КАТО УЖ РЕДОВНО ХОДЕЛИ В НС. И питайте таз посредствена журналистка кой и пляти.
11.02.2019 20:15 / Отговор
STEFAN D-R D TCHOLAKOV-VRAZA О, КАКВО ОТКРИХ В ИНТЕРНЕТА ----------- МИНИСТЪР - КУРВАТА АНГЕЛАКОВА СА Я НАДУПИЛИ -------------- https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_633.html ------------------- НА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПРЪСКАНЕ НА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА ЗА РЕКЛАМА ---------------- ПОРАДИ ТАЗИ ИСТОРИЯ, КУРВЕТИНАТА СЕ ПОХВАЛИ, ЧЕ ПОСЕТИЛА "ОСКАРИТЕ" - 2018 --------------- О, КУРВО КОНСКА ------------------- ЩЕ ГО БЛИЖЕШ УСТНО ! ------------------ ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО, ГОВОРИТЕЛ НА НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - 4953
12.02.2019 01:56 / Отговор
STEFAN D-R D TCHOLAKOV-VRAZA О, КАКВО ОТКРИХ В ИНТЕРНЕТА ----------- КЛЮКА ПЪРВО КАЧЕСТВО --------- БОЙКО ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРНИК НА 100 % -------------------- https://bulbg.blogspot.com/2018/12/blog-post_38.html ------------------------ НО БОЙКО ПОДГОТВЯЛ ЦВЕТА КАРА-ЧЕРНАТА-ЯНЧЕВА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ПО ПРИМЕРА НА ВЕНЕЦУЕЛА -------------- ЦУЦИНКИ ---------- ЧЕТЕТЕ ------- https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_446.html --------------------------- ЩЕ ГО БЛИЖЕ УСТНО ! ------------------ СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - 4953
12.02.2019 01:57 / Отговор
Луд за връзване Няма лек за озлобената ти душа.Господ може да ти помогне,но ти и в него не вярваш...
12.02.2019 16:52
КАРА ЯНЧЕВАТА ПАТКА ОТ ПЕКИН НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ , НО ПОСЛАННИК В НЯКОЯ ДЪРЖАВА В КОЯТО ЩЕ Я ИМАТ ЗА ДВЕ НУЛИ МОЖЕ ! ТАКЪВ ПОСЛАНИК ЩЕ Е БЪЧВАРОВА - ФЛЕГМАТА !
13.02.2019 09:24

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати