Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Като две капки вода: Кирил Петков по стъпките на Цветанов

Мнения

Като две капки вода: Кирил Петков по стъпките на Цветанов

Като две капки вода: Кирил Петков по стъпките на Цветанов - Tribune.bg

Почти всеки е гледал забавното шоу „Като две капки вода“, което обаче започна да се пренася и в политиката. След като откраднаха идеи за рекламното си лого и куп други идеи, от ПП и по-точно Кирил Петков са решили да вървят по стъпките на Цветан Цветанов.

Всички помним как бившият политик бомбардираше медиите и профили в социалните мрежи със спортуването си. Цветанов се хвалеше, че става рано и не пропуска сутрешна физзарядка, като продължително се разтягаше.

Днес наблюдаваме същото и от Кирил Петков, който реши да покаже спортната си натура в кратко рекламно тичане в столичен парк. Обграден с част от кандидат-депутатите си, Петков скача за идеалния кадър, но не рано сутрин, а към обед. Финиширането също не му се получава много успешно и на един от кадрите от ПП са забравили да отрежат, човека който му държи лентата. Може пък и да е умишлено, защото е известно, че Кирил Петков има човек за всичко, от това някой да му държи лентата, до това да го посреща от автобуса и да създава илюзията, че екзалтирани граждани нямат търпение да се здрависат с него.

Точно в тази роля преди време беше влязъл Мирослав Иванов. Станал известен първо с „посрещача на Киро“, после с годеника на Лена Бориславова. Явно обаче Иванов добре си свърши работата, защото не само имаше избираемо място в листите на ПП, но и беше зам.-председател на Народното събрание, което за посрещач си е огромно издигане в кариерата. Вероятно подобна съдба мисли, че ще има и момчето, което държи лентата на своя „лидер“.

Имитацията на Кирил Петков в спорта обаче, може да се окаже и същата в политиката, а всички знаем тази на Цветанов. 

Като две капки водаКато две капки вода

Специален човек е назначен да държи лентата на Кирил ПетковСпециален човек е назначен да държи лентата на Кирил Петков

Специален човек е назначен да държи лентата на Кирил ПетковСпециален човек е назначен да държи лентата на Кирил Петков

Скок за кадърСкок за кадър

Цветанов отдавна въведе спорта в предизборната кампанияЦветанов отдавна въведе спорта в предизборната кампания

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети