Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Милен Михов, ВМРО: Хората във властта трябва да спазват правилата – иначе дават лош пример

Мнения

Милен Михов, ВМРО: Хората във властта трябва да спазват правилата – иначе дават лош пример

Милен Михов, ВМРО: Хората във властта трябва да спазват правилата – иначе дават лош пример - Tribune.bg
Снимка:

Аз лично се старая да бъда изключително перфектен и внимателен шофьор, подчертава депутатът

„Тук вече говорим за член на едно семейство във властта. Става дума за държавния глава. Ако в лично качество се нарушават правилата, каквито и да бъдат те, дори и закона за движение по пътищата, това дава лош пример на всички граждани. Така че трябва да се стараем да бъдем по-точни. Дори и на пътя, аз лично се старая да бъда изключително перфектен и внимателен шофьор“. Това заяви в ексклузивно интервю пред Tribune.bg депутатът от ВМРО доц. Милен Михов.

Той коментира поредицата от пътни инциденти, в които се забъркаха членове на президентското семейство. Знаете – шофьорка пострада, блъсната от преминаващия на червено кортеж на държавния глава. Името на Десислава Радева пък беше забъркано във нов инцидент с каране в насрещното, за да стигне по-бързо до ателие за маркови дрехи. С инцидент на сметката е и бащата на президента.

„Не би трябвало да се приема особено драматично един пътен инцидент. Не влизам в ролята на адвокат или обвинител на една от двете страни. Мисля, че е въпрос на правилно прилагане на закона“, подчерта Михов.

Той обаче призова за наказания при доказана вина.

„Ако е доказано или има такива доказателство, трябва да се приложи необходимото наказание, което Законът за движение по пътищата предвижда. То трябва да бъде приложено и няма нищо страшно“, коментира депутатът.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Кънчо Така е те са пример за хората
23.11.2018 15:36 / Отговор
Антоан Ако всички караха ПО ВНИМАТЕЛНО !!! Би било много по- добре Браво ,че се стараете . Трябва да сте пример за другите джигити !
23.11.2018 23:11 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати