Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. С чии пари лъска имидж областният управител на Варна?

Мнения

С чии пари лъска имидж областният управител на Варна?

С чии пари лъска имидж областният управител на Варна? - Tribune.bg
Снимка:

Публикациите от личния профил на областния управител на Варна Благомир Коцев се ползват с летящ старт в социалните мрежи, благодарение на осигуреното им спонсорство. От информацията във Фейсбук става ясно, че с тази задача се е ангажирал лично Светослав Георгиев. Лице със същото име беше представено като говорител на Центъра, създаден за украинските бежанци във Варна, а също и като един от авторите на специализирания сайт varnaforukraine.com.

ФейсбукФейсбук

Припомняме, че освен да съдейства на избягалите от войната, сайтът се включи и в кампанията за набиране на средства за украинците. 

Дали обаче спонсорът на губернатора и доброволецът, който търси дарители за бежанците от името на Областната администрация, е един и същ човек? С подобно питане към Коцев преди време се обърнаха и депутати от ГЕРБ - Варна, но той така и не отговори, въпреки че щом е решил да лъска имидж със спонсорирани вести, е редно варненската общественост да знае дали използва служебни ресурси за обслужване на личните си интереси.

Хората имат право да знаят с чии пари областният управител прави PR кампания, която рекламира забраната на колите по крайбрежната алея, за да заглуши жалбите срещу автомобилите в Морската градина, където върти кръчмарския си бизнес.

 


Етикети Варна
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати