Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Съвременната Лена Каренина и символиката на влака

Мнения

Съвременната Лена Каренина и символиката на влака

Съвременната Лена Каренина и символиката на влака - Tribune.bg
Снимка:

Какво е искал да ни каже авторът? Традиционният въпрос, втръснал до болка на всеки ученик, от вчера залива социалните медии. Повод стана арт предизборно видео с Лена Бориславова и влакова линия в главните роли, напомнящи на нова интерпретация на романа „Ана Каренина“.

Фейсбук потребители разсъждаваха, защо ще се хвърля под влака кандидатката от ПП/ДБ и последваха паралели с трагичната съдба на героинята на Толстой, станала жертва на своята голяма и злощастна любов.

Предозиране: Лена Бориславова я блъска влак...

Видеото излезе в деня, в който самата Бориславова за първи потвърди, че тя и Кирил Петков са хората, засечени от охранителна камера на влизане в частна квартира.

„На тези кадри аз нямам от какво да се притеснявам, защото има погрешен ъгъл, както ъгълът с държането за ръка. Категорично потвърждавам, че отношенията ми с г-н Кирил Петков са служебни и на такива на приятели и винаги са били такива“, заяви вчера тя.

Двата кадъра, заснети под грешен ъгълДвата кадъра, заснети под грешен ъгъл

Лена Бориславова потвърди, че тя и Петков са на кадрите с квартирата

Романът „Ана Каренина“ е световна класика, предаваща трагичната история на омъжена аристократка нейната и невъзможна любов. Въпреки скандала, който предизвикват двамата с бягството си, граф Вронски е приеман от обществото, а Каренина бива отбягвана и изолирана, докато ирационалната буря в душата ѝ взима връх и тя се хвърля се под колелата на преминаващ влак.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети