Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Сценаристите на Слави проговориха немски след среща с Бабикян – разпространяват фейк за „Хитлеровата“ реч на Борисов

Мнения

Сценаристите на Слави проговориха немски след среща с Бабикян – разпространяват фейк за „Хитлеровата“ реч на Борисов

Снимка:

Трифонов през април: „Всички млади трябва да излязат да работят“

Слави Трифонов, или по-скоро тези, които поддържат профила му в социалните мрежи в лицето на поизхабените „Ку-ку“ сценаристи, днес показаха какво са научили след консултациите си с бащата на фалшивите новини Арман Бабикян. Веднага след Полина Паунова - журналистката, която направи първото интервю на обвиняемия Васил Божков-Черепа след десет години медийно мълчание, новият месия Слави Трифонов я последва и написа:

„Бойко, изречението „Работата носи свобода“ на любимия ти немски звучи така: „Арбайт махт фрай“. И знаеш ли, Бойко, къде се намира това изречение? А? Имаш ли представа? Намира се на вратата на най-страшното творение на човечеството - концлагера Аушвиц. Както и на вратите на много други нацистки концентрационни лагери и затвори.

Това че не знаеш немски не те оправдава…“

Бабикян и Тошко Сценариста на маса: Бистрят партийно строителство и съвместно явяване на избори

Фалшивите новини и пропагандата, която се лее в десетки протестърски профили под шпиц команда, са ясен знак за безсилието на враговете на правителството, които цяла година се опитват да саботират мерките за справяне с COVID-кризата. През март и април критикуваха Борисов, че е наложил пълен локдаун, за да ограничи заразата, а днес правят точно обратното - манипулират думите му, с които премиерът призовава хората да се връщат на работа след като се излекуват – както направи и самият той часове след негативните си проби за коронавирус.

Вместо да лъжат избирателите, сценаристите на господин Трифонов трябва веднага да започнат да мислят стратегия как да се извинят на българите за това, че осмяха съществуването на коронавируса. Защото именно хора като Слави Трифонов, Полина Паунова, Миролюба Бенатова, Радан Кънев, Генка Шикерова, Христо Иванов и т.н. носят ОГРОМНА отговорност за насаждането на насмешката в обществото към мерките срещу COVID- кризата, която самите те създадоха през месец март с невменяемите си изказвания по темата. 

Слави Трифонов на 17 април 2020 г.

„Докато чакаме да дойде обещания от Бойко Борисов Ад, искам да дам на него и на генерал-майор-доктор-професор Мутафчийски повод за размисъл.

По повод затварянето на София:

Генерал Борисов и генерал Мутафчийски, ще ви цитирам мисъл на Шарл Дьо Монтескьо: „Властта развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно!”

Дали ще ме разберете? Не знам. Но няма да промените логиката на събитията.“

Слави Трифонов на 29-ти април 2020 г.:

„Смятам, че извънредното положение е неефективно. Щабът е неефективен. За радост българският народ е здрав. Застрашени са основно възрастните хора. Министър-председателят прави хаотични действия, няма план и води държавата към хаос и разруха. И ако не се вземат веднага сериозни, различни мерки, ще последва икономически колапс, който ще бъде много пъти по-страшен от коронавируса.

Затова извънредното положение трябва да прекъсне веднага. Този безсмислен щаб да престане да съществува. Държавата да отдели пари, за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора. Те да получат достатъчно финансова помощ, за да могат да преодолеят рисковия период. Държавата може да си позволи да направи всичко необходимо, като грижи, храна, асистенти, за да запазим живота на нашите бащи и майки, дядовци и баби. А всички млади трябва да излязат да работят, да се разхождат свободно по парковете и въобще – да живеят. Всички молове, хотели, ресторанти, магазини да бъдат отворени веднага.“

Радан Кънев, 30-ти април

„И сега положението е тревожно – хората са вече изморени от мерките, икономиката е на ръба на срутване, спестяванията на семействата и фирмите – изхарчени или силно намалени…“

Миролюба Бенатова, 27-ми февруари

„Доброволният отказ да ходите с открити лица, да работите и да пътувате, е най-прекият път към края на демокрацията и заличаването на постигнатата свобода.“

Миролюба Бенатова, 8-ми март

„С какво са излекувани излекуваните от Короната? Вероятно с парацетамол, опровергайте ме, ако бъркам. Написах това, за да напомня, че огромен процент от заболелите са оздравели. И да призова да се придържаме към фактите, които в случая са на страната на живота“

Полина Паунова, 15-ти март

„Извънредното положение трябва да ограничава само необходимите за справянето с конкретната ситуация права, но има и неотменими“

Христо Иванов, 22 април

„Извънредното положение да не бъде удължавано след 13-ти май. Правителството да обяви своята визия за поетапно възстановяване на важните икономически и обществени дейности“

***

Това са хората, които накараха българите да се съмняват и дори да отричат вируса само преди няколко месеца.

Това са хората, които водени от собствената си себичност и жажда за власт, изведоха стотици хора по площадите и ги караха да шестват вкупом месеци наред.

Те ви казват, че са по-добри, те ви манипулират всеки ден. Тези хора са готови да кажат и да направят всичко, за да се доберат до властта.

С цената на погубени човешки съдби.

Думите могат да убиват, уважаеми „сценаристи“, защото животът не е шоу.  


Коментари (16)

Когато си тъп и злобен е за винаги! За това Господ наказа с безплодие мутрата СТ!
12.11.2020 22:17 / Отговор
Учиндолския лигльо да ходи да рови в кошерите на Илия Илиев-Професора, ама без було (за да му е по-свободно). Тогава ще го призная за борец против тиранията на маските.
13.11.2020 03:23
Иво Март месец сценаристите на слави ще проговорят и езика на о.Тамбукту!На същия език ще проговорят много човечета като бабикян, мамикян, басимамикян, хаджигеновкян, ристю лодкаря маджов, копейкин, общатата, тахноимпексова и така нататък знайни и незнайни човечета!
13.11.2020 10:18
Анастас #

Едни Гъзари - с цвят червен ... дори нямат и Ферари.

Такива са и Поклонниците на Простака Слав'
автоджамбази, гумаджии, драйвъри, чейнчаджии, сервитьори, миячи на чинии, клозетни чистачи и объркани чалгарчета.

(работническо селски чалгарски)
13.11.2020 19:38
Надблюдател Значи , думата "работа" да не се поставя до думата "свобода" ,защото така ги били наредили нацистите! Тези верно заприличаха на пълни олигофрени, в желанието да направят хората на по- тъпи от себе си!
12.11.2020 22:29 / Отговор
Furlata Злобата на Славчо, Галева, фекалното трио, Нинова, Рада Д. и все от тая озверяла за власт порода казва ясно само едно - ако те не влязат в парламента, това ще е краят им завинаги и те си го знаят! Славчо не иска да управлява! Славчо иска пари! Славчо иска да е началник на Бойко!
13.11.2020 16:15
арсений Ония, с петолъчките на челата избиха повече хора от Хитлер, което не пречи на учиндолският цървул и жуженцата му да правят предизборна уйдурма с тях!!!
12.11.2020 22:31 / Отговор
Добре е някой да им следи и записва прозренията. Аз нямам нерви да ги гледам и чета. Наложих си карантина от идиоти и лъжци, само знам че не мога да ги понасям. От всичко цитирано става ясно, че те нямат някаква принципна позиция за това, което се случва в държавата и че изказванията им не са продиктувани от загриженост за хората, за свободите или здравето им. Единственото им правило е да са против всяко решение на правителството, без значение дали е добро или лошо, дори дали е животоспасяващо. Звучат толкова еднакво, все едно един и същ им дърпа конците на всичките.
Как пък една опозиционна група не реши да се държи като отговорна, дори лицемерно, да се направи на загрижена, щеше да спечели повече, но нали зорът е да задълбочи кризата за да се свали Борисов.
12.11.2020 23:34 / Отговор
Ехаа.. И гъзовете да си съдерете всички БОКЛУЦИ ще си останете скапани боклуци, и извратеняка радеффф.., и тримата педеруги отровените, и Галева-курвата и Слави ДЖЕНДЪРА ИЗКУФЯЛ и всички, които само плюете и НИЩО НОРМАЛНО нито създадохте, нито съградихте, ей така ДА ОСТАНЕ нещо ПОЛОЖИТЕЛНО след вас а само се изсирате и толкоз , ВАМПИРИ сте ИДИОТИ с ИДИОТИ и като умрете няма и да си спомня никой за вас!!!
В същото време БОЙКО БОРИСОВ ГРАДИ, РЕШАВА ПРОБЛЕМИ , ПОЛЕЗЕН Е и ОБИЧА, ОБИЧА да работи ПОЛЕЗНО, ОБИЧА и МИСЛИ за народа..ЕТО ЗАТОВА И НАРОДА ГО ОБИЧА И ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА БОЙКО! Победата е още дългиии години за ГЕРБ, затова не си късайте гъзовете, защото ще ви трябват утре, за да се ИЗСЕРЕТЕ !!!
13.11.2020 00:33 / Отговор
Колега, забравил си Ицо Мореплавателя-Бойкикев и Радка Дълбокат-Пиратка, и другите кретени... Гнома, Шадравана, Кубето, Копейкин, Рогоносеца, Импексовата, Командира, Архаря, Съсела, Майка-кучка, Нона-Слона, Таско, Крумчо, Иво 80% и още и още... все болшевишки мекерета в диво състояние.
13.11.2020 03:34
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема