Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране! Протестъри заливат мрежата с опорки, сравниха Борисов с… Хитлер

Политика

Предозиране! Протестъри заливат мрежата с опорки, сравниха Борисов с… Хитлер

Предозиране! Протестъри заливат мрежата с опорки, сравниха Борисов с… Хитлер - Tribune.bg
Снимка:

Какво всъщност казва премиерът и какво чуха онези, които не го харесват?

Обвинения, че премиерът Бойко Борисов цитира Хитлер, обикалят протестърските кръгове във Фейсбук.

„Работата носи свобода, работата носи удоволствие, работата носи живот – взима заплати, храни семейство“, заяви днес министър-председателят по време на инспекция на участък от АМ „Европа“.

„Скандалният“ цитат е повод за оставка, развълнуваха се антиправителствените групи. Причината? Някога „работата носи свобода“ е казал и… Хитлер.

„Тези думи в Западна държава не биха минали без политическа последица. Ясно е каква... Има недопустими фрази. И няма извинение за тях. Когато става дума за тях... не съществува грешка на езика, хумор, невежество. Не съществува нищо. Работата носи свобода в Аушвиц. Очевидно и в България през 2020 г“, обяви Полина Паунова.

„Надписи на входовете на концлагерите Дахау и Аушвиц. Днес чухме същото от премиерската джипка“, възмущава се и Антоанета Цонева.

Под постовете следва превъзнасяне колко срамно е това, което казал Борисов и как желанието за бързо възстановяване на икономиката след пандемията говорело, че Борисов и Адолф Хитлер имали еднакви възгледи. Други пък се жалват колко омерзени и отвратени са, че лидерът на ГЕРБ е премиер.

Ето какво всъщност гласи целият цитат на Борисов:

Здравите да се връщат на работа, защото тук има още един психологически проблем. 16-17 дена лечение и ако го удариш още един път с карантина, още един път му забраниш да излиза, на него ще започне да му става месец, месец и нещо. Хем не е работил, хем физически и психически се е мъчил как да се справи и като не може да излезе да диша въздух, да си върши работата, тогава ще загубим хората.

Много деликатно и много разчитам на докторите. Човек по човек. Който е здрав – да отиде да работи. Работата носи свобода, работата носи удоволствие, работата носи живот – взима заплати, храни семейство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (26)

Гневна Протестират тези, които ги наляга черна мъка, когато чуят думата " работа" .
12.11.2020 16:29 / Отговор
РУСОФИЛИТЕ ОЩЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ СЯНКАТА СИ............................... СИБИР ИМА НУЖДА ОТ РУСОФИЛИ, КОИТО ДА СЕ БИЯТ С КИТАЙЦИТЕ.............
ТАКА ЧЕ-ПРАВ ИМ ПЪТ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ.........
12.11.2020 17:34
Иво ""протестират"" тия които лапаха пачки пари до 89г и след 89г само 20г до 2009/10год.Крякат само тия които са свикнали я ядат банките и, после да казват, че американците ги гепали парите!Е значи тия които успяха да извземат властта през 2013г американците събориха само една банка Ктб на Мустака и се гледаха в очите и, се питаха #КОЙ окраде парите на Ктб.Веднага американеца Мустака избяга в белград и, там го приеха в обятията си!Тази година пък избяга още един американец др.череп-а в Дубай!Това са главните американци снабдяващи със милиони тукашните американци от бсп и, други разни американчета!
12.11.2020 17:41
Разходете се до Бухенвалд, да ви прожектират филм за концлагера, пък и да прочетете надписа на входа, и тогава ще предозирате. Това е нацистки урод!
12.11.2020 18:16
Аз съм гледал филми за концлагери и, мога да кажа, че няма по-големи нацистки уроди от тези ""протестъри"" в кавички!Те не са ""протестъри"" а са просто хиени чакащи да ядат къраво месо, и да пият кръв след чакаща неосъществима оставка на премиера за поне служебно правителство.......ако има изобщо такава!!!
12.11.2020 19:02
Аз пък сравнявам червеното говедо Бабичкян с "добре охранен и предозиран ГЪЗ"! Не съм сбъркал, нали?
Импийчмънт на Мунчо Фатмака!
13.11.2020 03:16
Bad Co Психи-протестурите съвсем психясаха! Май заприличаха на една гей-дружинка, и само те си се забавляват на собствените си глупости! Откачена работа! Платените медии ще виждат още по-голям зор да им отразяват "пърформансите"! Нищо, ... "ще измислят нещо"!
12.11.2020 16:56 / Отговор
Долу лешоядите! Журналисти от типа на Пауна Полинова от години си изкарват хляба на гърба на Борисов, дебнат за всяка дума, жест и ги преиначават. Тия двете каки бяха и основни разпространители и на фейка, че Виктория Маринова е жертва на политическо посегателство.
Очевадно е, че думите на Борисов са извадени от контекста.
12.11.2020 16:57 / Отговор
Буй Паунов/а/ и кака Цона? На моля ве, та те смятат работата за отживелица, понеже са ги възпитали в "учи, за да не работиш"!
12.11.2020 16:58 / Отговор
Напълно в стила на новите неолиберални фашисти, които са готови да линчуват човек заради изказано мнение и изречени думи с изкривено от тях значение. Пак приписват на другите собствените си грехове. Със Сталин няма ли да го сравнят или с Чикатило или с чудовището от Лохнес?
12.11.2020 17:10 / Отговор
Боряна Гечева От безсилна злоба е! Изопачаването на думите само това означава! Съскат и плюят като змии. И търсят под вола теле! От злоба може да засенчат дори и прословутата мадам Пюте от "Крошмерл", хукнала гола по улиците на селото. Представям си ги двенките и ми се подобрява настроението!
13.11.2020 08:43
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети