Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Юлий Москов за Йончева: Лесно да излизаш от леглото на министър-председателя и да се правиш на журналист

Мнения

Юлий Москов за Йончева: Лесно да излизаш от леглото на министър-председателя и да се правиш на журналист

Юлий Москов за Йончева: Лесно да излизаш от леглото на министър-председателя и да се правиш на журналист - Tribune.bg

Тя не си даде труд да покаже един лист хартия, това е кал, хвърляне на тиня, смята той

„Цяла седмица слушахме как Елена Йончева ще представи свое разследване, в което ще разкрие корупционни схеми в Министерски съвет. Но това не се случи. Имало корупция. Няма една дума обаче, един факт, които да насочват в тази посока. Ако има нещо, то е престъпление по служба. Факт – има някакъв проблем. Този проблем в съда ли е? В съда е и е на втора инстанция. Тогава къде е проблемът?“. Това заяви пред „Bulgaria on air“ един от най-известните ни журналисти Юлий Москов.

Според него Йончева не е направила никакво журналистическо разследване, а е получила запис, правен с мобилен телефон, който просто е представила.

„Това е кал, хвърляне на тиня. Тя даже не си даде труд да обясни подписвани ли са тези акт 10 и акт 11 или не. Много е лесно да излизаш от леглото на министър-председателя и да се правиш на журналист“, коментира той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

1 ПОМИЯТА, Г-НЕ, НЕ Е СРЕДСТВО ЗА ОТБРАНА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТАКАВА ПОМИЯ, ИЗЛЯНА СРЕЩУ ЕДНА ЖЕНА.
31.01.2019 10:59 / Отговор
Dimitar Ima mnogo jeni koito narushavat zakona. Kade pishe, che zakonite ne se otnasyat do jenite?
02.02.2019 20:12
Кака Кури Метресата на Сергейчо умира от яд,че Сергейчо живее щастливо с Моника,тя живее с човек,който,ако се понапъне малко може да и бъде син.
31.01.2019 13:04 / Отговор
антининова Елена Йончева чака от Прокуратурата да я помолят да им отиде на гости,не се сеща даже,че от молбата ще й се пререве,да бъде спокойна-за толкова милиони ще я викат много често и ще й забранят да напуска България
31.01.2019 21:38 / Отговор
ИСТИНАТА Като метреса на мисистър председателя Станишев, Е. Йончева се изяви като журналист. Вероятността документите за 336 000 евро и 25 млн.лв. на вложителите да не излязат на бял свят е била голяма. Но, те се появиха. Отборът е най-добратазсщит. Йончева е посредствен журналист. Не може да става сравнение с един силен журналист като Беновска. Обвинаема в присвояване на пари от КТБ, водеща в листата на БКП/БСП за евродепутат, за да я спасят в Брюксел от прокуратурата. С право в ЕП ще се чудят що за народ са българите? Корупцията е създадена от комунистите. Крадецът вика дръжте крадеца.
31.01.2019 22:16 / Отговор
знаеща и помнеща Някой да попита прилепалото на всички власти Юлий Москов как със средното си образование се зове журналист. Безспорен факт е, че гнуслякът има само няколко семестъра в ХТИ, но не и завършено висше!
01.02.2019 10:10 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати