Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Оставката на Банов не е на дневен ред за Борисов

Политика

Оставката на Банов не е на дневен ред за Борисов

Оставката на Банов не е на дневен ред за Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът чака резултатите от проверката

Въпросът с оставката на министър Боил Банов засега не стои пред премиера Бойко Борисов. Това са коментирали пред „24 часа“ източници от Министерския съвет. Борисов щял да изчака проверката на прокуратурата и тогава да се произнесе.

По-рано данните, изнесени от БСП бяха коментирани и от самия Банов. Той обяви, че е готов веднага да подаде оставка и ще води дела за клевета.

Тази инсинуация, тази гавра или по-скоро опит за гавра, не я приемам. Противопоставям ѝ се твърдо, включително с всички възможни мерки, които ми дава законът. Всеки, който се опитва по този начин да дискредитира правителството, Министерството на културата и моите колеги, които работят усърдно, за да се случват добри неща в тази държава в името на паметта, в името на бъдещето…. Много е хубаво, че точно след като направихме вчера нещо, с което можем да се гордеем – с подносите и с великолепната картина на Батенберг, много е хубава тази помия днес! Браво! Помия на посредствеността! Браво!“, емоционално посочи министърът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ИСТИНАТА ПРИВЕТСТВАМ ВИ Г-Н БОРИСОВ! НАЙ-УСПЕШНИЯТ И ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР! Не мога да уважавам човек, който работи против държавата си, независимокой е той и какъв пост заема. Успех г-н ПРЕМИЕР! ВАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ СА С ВАС !!!
01.02.2019 10:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети