Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Аламанов: Опитах се да заслушам Радев. Нищо не чух

Мрежата

Аламанов: Опитах се да заслушам Радев. Нищо не чух

Снимка:

Експертът по комуникациите Любомир Аламанов, Фейсбук

Опитах се да заслушам изявлението на президента Радев и стратегическия му съвет при представянето на тяхната първа част на Национален стратегически документ. Нищо не чух. Затова и така ще коментирам:

Нищо.

Фактически, не е работа на президента да създава подобни стратегии. С навлизане в територията на изпълнителната власт само дава нови мотиви на ГЕРБ да политизират протеста.

Президентът имаше само един силен и полезен ход в този момент. Да поеме гаранция, че ако правителство, парламент, главен прокурор и Висш съдебен съвет си подадат оставката, той ще състави Служебен кабинет без нито един бивш или настоящ член на БКП, БСП и Държавна сигурност и сам ще подаде оставка. Хем му е в правомощията, хем е морално, хем ще покаже, че няма зависимости. Но, уви, пореден пропуснат момент.

Явно тази 2020 г. ще остане в историята като Годината на пропуснатите възможности. За много политици.

Хубав ден!  


Коментари (10)

Хе, хе "Президентът имаше само един силен и полезен ход в този момент. Да поеме гаранция, че ако правителство, парламент, главен прокурор и Висш съдебен съвет си подадат оставката, той ще състави Служебен кабинет без нито един бивш или настоящ член на БКП, БСП и Държавна сигурност и сам ще подаде оставка."

Аламанов дали и сам си вярва? Неква ода за ПРЕЗИДЕНТ... И някаква схема как властта да бъде предадена "под масата" на приватизаторите от "работодателските организации" и партньорите им от синдикатите. :)

„Румен Радев – БРОД на светлината
Светлина! Повече светлина!“ - https://www.brodbg.com/b-news-3-631-Rumen_Radev__BROD_na_svetlinata.html
:)
07.08.2020 12:12 / Отговор
РУСОФИЛЪТ РУМЕН РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ИМА ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЧУЖДА ЗА НЕГО ДЪРЖАВА(БЪЛГАРИЯ). НЕГОВАТА ЗАДАЧА Е ДА ПРОТИВОПОСТАВЯ БЪЛГАРИТЕ ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ОТ КОЕТО ДА СПЕЧЕЛИ АЗИАТСКА РУСИЯ
07.08.2020 12:23
Тартаковер Древният художник Апелес нарисувал картина. За да разбере какво мислят за нея хората, той я изложил пред къщата си и се скрил да слуша коментарите. Минал и един обущар, който не одобрил нарисуваните на човека обувки. Апелес си взел картината, поправил обувките, както чул от обущаря. На другия ден обущарят отново минал, видял поправеното, но продължил да обсъжда краката и други части на тялото. Тогава Апелес се показал и казал известната фраза: Обущарю, не по-нагоре от обувките(Sutor, ne supra crepidam).
Това нека да помисли г-н експерта, когато дава съвети на Президент избран от 2,5 милиона българи. Може да го съветва и коментира комуникациите му но...дотам !
07.08.2020 12:33 / Отговор
Пссст! Пссст! Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
07.08.2020 17:33
НАРОД ЕДИН ПЪТ СЕ ЛЪЖЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ РУСОФИЛИ НЯМА ДА ПРЕЧАТ НА РАЗВИТИЕТО НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ. ПЪТЯ КЪМ АЗИАТСКА РУСИЯ Е СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ОБЩУВА С ТЯХ
07.08.2020 13:33 / Отговор
Капка Защо да НЕ обсъждаме ПрецеНдента? Забранено ли е? Името/никнейма/ ти е нецензурен, да НЕ кажа просташки
07.08.2020 14:04
ЦКБ Радев, отиди да купиш препарат за мухъл! И се напръскай!
07.08.2020 17:46
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ГЕРБАВИ ДРоГАРе ОТ ТОО НАСРАН ГЕРБАВ САЙТ ☭...... НЕ ОБСЪЖДАЙТЕ ПРЕЗИДЕНТА...... ОБСЪЖДАЙТЕ ТЪПИЯ ПОЖАРНИКАР "БУДА" ☭
07.08.2020 13:38 / Отговор
Пссст! Пссст! Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
07.08.2020 17:32 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още