Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Съветът на Радев: съдържател на явочна квартира на ДС и РОД – тези, които плашат с норвежците…

Мрежата

Съветът на Радев: съдържател на явочна квартира на ДС и РОД – тези, които плашат с норвежците…

Съветът на Радев: съдържател на явочна квартира на ДС и РОД – тези, които плашат с норвежците… - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев откри представянето на първата част на Националния стратегически документ, разработен от Стратегическия съвет към държавния глава, ръководен от социолога проф. Александър Маринов.

Част от лицата в съвета обаче бяха посрещнати със съмнение от журналисти и обществени личности.

Асен Генов, Фейсбук

Азиатският отдел на руското МВнР представя стратегически документ за България, изготвен от екипа на Румен Радев.

Журналистката Генка Шикерова

Гледам хората около масата, които представят Националния стратегически документ на президента. Владимир Шейтанов, основен двигател на РОД (тези, които плашат с норвежците и са против Стратегията за детето и Закона за социалните услуги) и Еленко Божков, известен последно като спирач на стратегически обекти (метрото).

Не искам да вярвам, че Радев си ги е избрал сам.

Михаил Кръстев, автор от платформата „Консерваторъ“

Румен Радев предлага своя план за спасение на България от кризата, изготвен от Стратегическия съвет към президента. Вдясно от Радев е и председателят на Съвета - проф. Александър Маринов, депутат от БСП от 36 и 37 НС (37-то е по време на кабинета Виденов), разкрит като съдържател на явочна квартира на ДС под псевдонима „МАЙСТОРА” от 1983 до 1990 г.

Вече усещам вятъра на промяната...

Журналистът Стефан Ташев, Фейсбук

Майстора и Маргарита (Майстора е вдясно) дават план "за спасение на България". Трябва да кажем и добра дума за седящия вляво до него. Когато ситуацията е в негова полза той излиза и оплесква всичко... Майстор е.

Но не като Александър Маринов, агент на Държавна сигурност с псевдонима Майстора, бивш шеф на Столичната организация на БСП по времето на Жан Виденов и депутат от червените. Лицето на ВИС-2, издигнат от висаджии като независим депутат през 1997 година в Кюстендил....Сега шеф на Стратегическия съвет към Румен Радев, който иска да разберем причините, защо сме стигнали до тук... Чакаме Румен Гечев да напише план за икономическото развитие на България..


Коментари (9)

ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ "ДЕСНИТЕ" ОТ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ПЛЪТНО СЛЕДВАТ ПЛАНА НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ. ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО БЪЛГАРИЯ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СССР.
06.08.2020 12:28 / Отговор
Изостанали сте с век, миналия век СССР се разпадна, а Горбачов срина комунизма или социализма, като от СССР тръгнаха демократичните промени, гласност, прозрачност, демокрация. И така се срина източния блок. Така, че ако не бяха руснаците, щяхте още да работите в АПК и да чакате за коли, телевизори и хладилници. А и Петър Дънов смята, че най- важните народи, които ще издигнат духа на света са:руснаците, германците, евреите и българите.
06.08.2020 15:26
РУСОФИЛИТЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ! ВСЕ ГИ ТЕГЛИ КЪМ АЗИЯ, ЗАТОВА ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ БЪЛГАРИ И ДА ДОКАРАТ НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ РУСКИ ЧЕЧЕНЦИ, ДАГЕСТАНЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЧЕРКЕЗИ, КОИТО ДА БЪДАТ ЩИТ СРЕЩУ НАТОВСКА ЕВРОПА. ГЛАВЕН ВОДАЧ НА ТОЗИ ПЛАН Е РУМЕН РАДЕВ
06.08.2020 20:38
Анастас Педерунгелите от ДайБъ, начело с Пинокио и Гнома подкрепят тези Мутри на прехода. Не е случайно, че 40 % от тях гласуваха за Радев а след това и за Мазолова ...... Мдааа ...
06.08.2020 13:00 / Отговор
кесо Абе, Румбата е забравил да поясни в заглавието за независима република България ли става дума или за Задунайска губерния България, както ни броят неговите шефове Льоня Решетката и Володя Бункера, както повече е известен днес Путин в "своята" Русия /щот си я брои за своя собственост де/.
06.08.2020 13:34 / Отговор
chy А сега не сме ли като задунайския щат, ама само в изпълнение на заповеди?
07.08.2020 05:49
апашор Продажници и айдуци от голям калибър
06.08.2020 19:17 / Отговор
коментар Мафията се събрала и умуват как да направят и гражданска война!
06.08.2020 20:13 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети