Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Андролова: Преекспонирането на радевите „консултации“ започва да става смешно и цирково

Мрежата

Андролова: Преекспонирането на радевите „консултации“ започва да става смешно и цирково

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Преекспонирането на радевите „консултации“ започва да става  смешно и цирково. Все пак става дума за обичайно задължение – „дата за избори“, а не за сложно оперативно мероприятие, изискващо аналитичен ресурс.

Румен Радев е много добър в това да превръща някои свои предимства по презумпция във величествени многословно-глуповати провали. По-досадна политическа фигура никога не е имало, пълна безвкусица. Има много озадачаващи индивиди в политическия ни живот, но не са толкова самодейно активни.

Нито пък са в обсесия „да променят системата“, която ги е поставила на мястото, на което са...  


Коментари (23)

Тартаковер Почти е сигурно, че тази вече твърде грозновата дама за да предъвква толкова често темата за Радев, значи мисълта за него е обсебила съзнанието й. Точно това е споменатата обсесия, когато някой се задържа постоянно в съзнанието на друг, въпреки че самия индивид съзнава безполезността на подобни илюзии. Възможно е да е била влюбена в него, а той да я отсвирил, възможно е да преживявала платонически увлечения, всичко е възможно при такъв тип объркани в живота жени. За съжаление това е заболяване, което е пожизнено. Единственото успокояващо за нея е, че с възрастта симптомите на това заболяване се смекчават. Което означава, че Андролова устремно върви към смекчаване на обсесията си.
12.01.2021 22:25 / Отговор
Тва сигурно е нещо като твоята обсесия от Калина Андролова. Нещо като обсесията на всички червени тролове от много интелигентните хора, които изричат истината, разкриват ви подмолните ви планове и малко ви спъват революцията. Обсесията им се изразява в това да ги следят под лупа, да не пропуснат да обяснят колко са грозни и тъпи и чат пат да им пуснат на лични по някоя заплаха или злокобно пожелание .
12.01.2021 22:35
до трола Смешно е някакъв трол на ГЕРБ да нарича хората "червени тролове" и в същото време да попива всяка простотия от комунистката Андролова, да аплодира възхвалителните речи на Борисов към диктатора Живков, да ръкопляска на агент Николай от ГЕРБ, който е виновника да няма лустрация в България и да гласува за левите популисти от ГЕРБ, които имат повече членове на БКП и от БСП.
12.01.2021 22:40
троловете се познавате по втръсналите опорки, ДС техниките и най-вече мнообразните начини да натрапвате лъжи, полуистини и манипулации. По тези методи са държани под контрол цели поколения по време на тоталитарния строй, изпитани са. Ти какъв го търсиш под коментар на "комунистката Андролова" ? Аз, например, не ходя на тролските ви сборища да ви коментирам, освен всичко и ме е гнус.
12.01.2021 23:00
до трола Кое е полуистина, троле? Това, че в ГЕРБ има толкова агенти на ДС, колкото и в БСП ли? Това че Андролова е комунистка ли? След малко ще кажете, че и Волгин е фанатичен евроантлантик., Вие, орките на ГЕРБ, сте царе да казвате на черното бяло, от всичко на света най-мразите нещата да се назовават с истинските им имена.
13.01.2021 00:10
до трола И никой не си е позволявал публично да възхвалява Тодор Живков, така, както го е правил неговия ученик Борисов. Борисов беше и на откриването на паметника на Живков в Правец през 2001 година. Най-верния от всички комунисти е Боко Борисов.
13.01.2021 00:11
Покажи всички
Анастас #

Копанара Румен Тъпото е бездарен шапкар.
Цял живот на държавна хранилка и слушане а "доклади".

Ще то изметем с юмруци !!!

(с 2 юмрука вдигнати)
13.01.2021 05:50 / Отговор
Z „да променят системата“, която ги е поставила на мястото, на което са - много добре казано! Е от такива грешки системата наистина трябва да се изчисти и да не ги допуска в бъдеще. За такава промяна в системата и аз сим "за".
13.01.2021 10:30 / Отговор
Тартаковер Виж, ти..!? Снощи импулсивно драснах няколко реда за тази женица и побързах да си легна, защото бях уморен. Сега виждам каква бурна реакция са предизвикали, според мен далеч по-голяма отколкото самата заслужава. Вярно, доста са примитивните хора в тази медия, те основно са "гербаджии", но се срещат и стойностни. Всеки ги вижда и оценява по същество.
А тази женица, вярно умира за внимание, но не го заслужава. Поне не с този злобен заядлив стил. За такива е известно,че до обяд мразят себе си, а след обяд-целия свят. В една своя автобиографична книга Съмърсет Моъм споделя наблюденията си, за застаряващите хора. За жените е установил, че стават зли и заядливи скандалджийки, когато в младостта си не са изпитвали истинска любов, когато са живяли само за себе си. И за мъжете има наблюдения, но те не са тема на този коментар.
Струва ми се, че няма да се намерят толкова нагло самоуверени хора, които да оспорят големия писател.
13.01.2021 12:32 / Отговор
тоя пък "импулсивно", няма при вас импулсивни работи, всичко е по задание. Това последното цяла сутрин ли го съчинявахте? Преди обед цитира Еклесиаст, вечер псува като каруцар и споменава "дебелия". Съмърсет Моъм ти отива, колкото на свиня вратовръзка.
13.01.2021 13:15
Тартаковер " ЕклИсиаст" ., глупаво същество, Еклисиаст . Не ЕклЕсиаст ! Аман от неграмотни гербаджийски глупаци! Само такава помия харесва Тиквата. Не стига че са глупави, не им стига, че са неграмотни, а бързат да изплюят храчките от дробовете си по всеки който ги надвишава интелектуално. Това доказва, колко е празна герберската измет. Също като кумира си. За съжаление такива същества, заедно с циганите и мъртвите души, довлякоха на власт този бандит и вълчата му глутница, които освен да крадат трупат за себе си и съсипват,за нищо друго не са способни. Видяхме какво оставиха след себе си за повече от едно десетилетие. Дори онова с което се хвалят, припървото природно явление се разпилява.
А за Моъм не се опитвай да коментираш с двупръстото си чело. Моъм е един от стотиците автори, от които съм изчел всичко публикувано у нас...
13.01.2021 16:38
стефан Не се карайте, пичове, и двете форми стават. Пък, ако ни дразни, нека казваме Проповедника, вместо Екле/исиаст. На мен с Е ми по-готино, но кой ли ме пита.
Езикът е жив и не търпи дисципи. Важно е какво казваме, повече от това как го изразяваме. Е или И не пречи на разбирателството в комуникацията в този случай.

А Калина е ВЕЛИКОЛЕПНА.
13.01.2021 17:15
Специално за теб грамотнико Тартарковер ще цитирам текст, а ти реши дали се разпознаваш, и цялата орда тролове налазила интернет .

Евангелие от Иоана: 8: 44 " Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."

Какво значение има какво си чел и за колко грамотен се мислиш, ако използваш знанията си за да сееш отрова и зло?
13.01.2021 18:51
Този с псевдонима приличащ на таратор е едно самовлюбено,комплексирано и невъзпитано копие на т.н. пРезидент,дали не е някоѝ от кабинета му,просто не му отговаряѝте,защото така се опива от снобско щеславие.
13.01.2021 13:50 / Отговор
Тартаковер А ти си втория неграмотник от ГЕРБ. Думата означава славолюбие. Но се изписва Тщеславие. Не Щеславие ! Може да си един и същ неграмотник с горния над теб, вие обичате да се кичите с много псевдоними, за да посеете простотията си под много имена. На мястото на авторката бих се срамувал от подобни "защитници".
13.01.2021 16:44
Учен Тараторич, ти си пар екселанс мазохист, след като нон стоп вършееш в този сайт, който иначе ти трови животеца.
И не се изживявай като ерудит, след като не знаеш каква е разликата между копролалия и копрофагия и след като говориш за мозъчни ганглии (разлика между ЦНС и ПНС)!
13.01.2021 21:01
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още