Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Андролова: Знаех си, че Корнелия ще отстрани и Йончева, способна е само на раздори и войни

Мрежата

Андролова: Знаех си, че Корнелия ще отстрани и Йончева, способна е само на раздори и войни

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Знаех си, че Корнелия ще отстрани и Елена Йончева. Хасковското БСП заяви, че Борисов има съюзник в лицето на Елена, което надмина всички форми на иначе типичната бесепарска посредственост.

Корнелия е способна само на раздори и войни. Фалшифицираха ѝ изборите, ама не могат да ѝ фалшифицират характера и ума. Предстоят все по-трогателни партийни веселби в БСП-то.

Апропо, Радев продължава да събира неофициално хора за партия в провинцията. Какво става с тази опозиция на ГЕРБ?! Страдат от раздвоение, дори разслоение на личностите... Радев иска партия, ама няма смелост. То не е като БСП да те "назначи" за президент.  


Коментари (5)

Алоо.. ..един съвет към ФИГУРАНТА НА МАФИЯТА, ИДИ бе тъп ПАЛЯЧО НА ОКОЛОВРЪСТНОТО, там са каките за твоята партийка, това единствено може да е твоят електорат, можеш да плащаш и с КИНТИТЕ ОТ ЧЕРЕПА или с личните от ОФШОРНИТЕ ти сметки !!! Можеш тъпанарино да преобразиш кинтите, спечелени ОТ вноса на БОКЛУКА в нещо достойно за твоята персона КУРВ@ЧКИТЕ , ами то е така кур@арите и кур@вичките сте от една партия - "твоята - Грипенова/Решетникова !!!
05.10.2020 23:00 / Отговор
Юрген Рот в книгата си пише друго за боклука и демоните в България. Четете и се образовайте. А баба Ванга е пророкувала, че България ще стигне дъното при Борисов, но след това идва зората, и ще се отървем от бабаита простак Борисов.
05.10.2020 23:55
biblio Отговор на Юрген Рот. Дано като дойде тази твоя "зора" се отървем и от такива боклуци и глупаци като тебе анонимнико.
06.10.2020 00:16 / Отговор
Бабка Бесепето си отиваааа! Ама решетников създава поредната колона за смазването на България и тя е партията на Малинков(русофил и шпионин руски)!Защо му трябва на Радев Нинова?
06.10.2020 03:43 / Отговор
кесо Ставаме свидетели на познатите само от някои филми женски кални борби, в които двете пехливанки се борят в рядка кал. Явно кака ви Курни и грозното Ленче ще ни покажат как става това на живо. Гледай, народе, червени кални женски борби - жената с най-яките топки /кака ви Курни/ срещу българо-съветското страшилище /грозното Ленче/.
06.10.2020 08:33 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още