Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Антон Тодоров припомня: Кой е Васил Василев, който организира шествие за Радев?

Мрежата

Антон Тодоров припомня: Кой е Васил Василев, който организира шествие за Радев?

Снимка:

Василев приватизира Завод „Мраз“ и е замесен в скандала „Петрол-храни“ в Ирак

Какво крият архивите за биографията на известния бизнесмен Васил Василев? Този въпрос отново е актуален, покрай организацията на утрешното шествие до паметника на Васил Левски, начело на което ще застане… президентът Румен Радев.

„Безсрамното болшевишко ченге Васил Василев, агентът на ДС, замесен в скандала „Петрол-храни“ в Ирак, приватизаторът на завод „Мраз“ на цена ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-НИСКА от приватизационната оценка, собственик на бензиностанции в безмитните зони в началото на прехода /знаем кои и как получаваха тази касичка/ ще осквернява паметта на Апостола заедно с Румен Радев“, предупреди Тодоров.

Васил Василев беше и в челните редици на издигналите Радев за президент, с които той проведе първата си среща като кандидат за поста. След това отстъпи бившия хладилен завод, който приватизирал за студиата на провалената червена телевизия БСТВ, която погълна огромната част от над 20-те милиона държавна субсидия на столетницата под ръководството на Нинова, припомня ПИК.  


Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ТОНЧО „ШАЙКАТА“ ...ПО-ИЗВЕСТЕН КАТО АГЕНТ „РУДОЛФ“ КАЗА КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ШАЙКАТА НА ПОЖАРНИКАРА „БУДА“ ☭ ..... СЕГА КАКВОТО И ДА ПЛЯМПА ФАЙДА НЯМА
22.02.2020 17:30 / Отговор
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ АБЕ ГЕРБАВИ ПОДЛОГИ ОТ ТОО НАСРАН ГЕРБАВ САЙТ ☭, ДА ПОПИТАМ…… САМО АЗ ЛИ ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ….. ГЛЕДАМ НЯМА ДРУГИ КОМЕНТАРИ…
22.02.2020 17:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив