Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Десислава Радева посред нощ: Засегнах се като стана дума за спални

Общество

Десислава Радева посред нощ: Засегнах се като стана дума за спални

Жената на президента сподели снимка на Цвета Караянчева и съпруга ѝ

„Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни... Love conquers all“. Този странен и мистериозен пост беше написан в късните часове от президентската съпруга Десислава Радева.

Тя очевидно се опитва да направи някаква препратка към вчерашните думи на Караянчева:

„Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет.“

Освен това Радева публикува две снимки – собствена с мъжа ѝ и такава на семейство Караянчеви – вероятно взета от интернет.

Не става ясно какво иска да каже със снимките, на които са изобразени председателката на Народното събрание и съпруга ѝ Илия, с когото са заедно повече от 30 години. Илия е ученическата любов на Караянчева.

Постът на първата дама завършва с посланието: “Любовта завладява всички”. Има любовна песен на Дийп Пърпъл със същото заглавие.  

ФейсбукФейсбук


Коментари (3)

Веселина,София Без да съм фенка на Караянчева не смятам,че Генчева/Радева/има право да проявява такава ирония чрез двете снимки.Мъжът на Караянчева не е красавец но и тя не е-Радева!!!!Още не е всно,кой е по-мъжествен от президентската двойка????И стига вече с тези ценни мисли от посред нощ защото не ни е важен интимният им живот,а работата на Радев????От Радева не се вълнува никой и ако си ляга по-рано вечер???ще е по добре..Както жената може да издигне един мъж така много по-лесно може да го съсипе.....Радева да помисли върху това,а не да се засяга на тема спалня...И Караянчева да се замисли дали тя е човека,който громи Радев???ГЕРБ си измиват ръцете с нея,а тя плещи куп глупости..Хвани едната удари другата!!!
18.02.2020 12:34 / Отговор
Марина Пази си спалнята госпожата.Явно там и е силата , щото като гледаме навсякъде другаде е гола вода.
18.02.2020 13:27 / Отговор
Nikol България Не харесвам е двете. Нека г-жа Председателката на НС да не говори за спални, а да осигурява присъствие на депутати в залата. Срамно е да се приемат закони с гласове отчетени с двуцифрено число! Кога за последно е проверяват кворум в зала по средата на примане на закон? Радева бих посъветвала да е по-смирена. Та тя е съпруга на ГЛАВНОКОМАНДВАЩ на България.
18.02.2020 18:03 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив