Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Българите не искат държавата ни да се срине до „евразийски бантустан начело с Радев“

Мрежата

Българите не искат държавата ни да се срине до „евразийски бантустан начело с Радев“

Българите не искат държавата ни да се срине до евразийски бантустан начело с Радев - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Огнян Минчев

В предаването Референдум снощи бяха публикувани резултати от социологически сондаж, в който 66 на сто от гражданите искат да бъде съставено ново правителство. Само 32 на сто не искат това да се случи. Да не забравяме, че този сондаж е правен в дни на изключително високо политическо напрежение, публикуване на "записа" и т.н. Въпреки това, две трети от българските граждани искат ново правителство - очевидно разумно оценявайки рисковете, пред които са изправени държавата и обществото в условията на настоящия политически и институционален разпад.

Оказва се обаче, че останалата една трета - 32 на сто - която и без друго включва русофилските безродници, жертвите на великоимперската пропаганда, печелившите от олигархичната политическа и стопанска власт в България, на практика управлява страната чрез едноличната власт на "служебния" узурпатор, който на практика отказва да предаде присвоената власт на легитимните институции на парламентарната република.  

Тази блокада на демократичния процес стана възможна благодарение на партизанските конфликти и разправии сред българските политически партии, по-голямата част от които заявяват и уж отстояват своята проевропейска и атлантическа ориентация. Ако не желаем държавата да се срине до статут на евразийски бантустан начело с радев - изисквайте от хората, за които сте гласували НЕЗАБАВНО да положат необходимите усилия за създаване на демократично парламентарно мнозинство и отговорно демократично правителство през следващите няколко дни. Не разполагаме с повече време за партизански дрязги и размотаване!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети