Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бареков: Спечелил ли е поне едно дело Хр Иванов през живота си?

Мрежата

Бареков: Спечелил ли е поне едно дело Хр Иванов през живота си?

Снимка:

От Фейсбук профила на Николай Бареков

Пинокио днес е нарекъл колегата си Барни - “безсмислен, нелеп министър”. Обаче Дани Ръбъл има спечелени редица дела като действащ адвокат в съда, включително и като защитник на злополучния бивш премиер Жан Виденов! Питам бившия му колега по министерство Хр Иванов: Водил ли е въобще дела като адвокат преди да му отнемат и правата?

Спечелил ли е поне едно дело Хр Иванов през живота си преди Прокопи да го инсталира за министър на правосъдието на Борисов? Случаят с Пинокио не е баналното “присмял се Хърбел на Щърбел”, а много по-зле. В сравнение с нищожеството в правото Хр Иванов неговият колега Дани Кирилов е истински Матусалем в съдебната зала...  


Коментари (9)

Хе, хе На Пинокио само му расте носа. Щото много лъже.
"Пинокио е мързелива и наивна антропоморфна марионетка (burattino на италиански означава точно това, кукла на конци, оттам и аналогичният герой Буратино в „Златното ключе или приключенията на Буратино“, руската адаптация на историята на Пинокио, публикувана на руски през 1936 г. от Алексей Николаевич Толстой). Едно от най-забележителните му свойства се състои в издължаването на носа при лъжене." - Уики
26.08.2020 21:54 / Отговор
Бай Гроздан Да, спечелил е един брой на в. „Работническо дело“ – на бас!
26.08.2020 22:37 / Отговор
Виж ти! Бюрека нещо почнал да обръща палачинката и да си изкупува греховете?!
26.08.2020 22:49 / Отговор
Понимаеш Може да е Бюрек, ама не е червен идиот с мания за величие тъп мореплавател.
27.08.2020 02:23
Марто Христо Иванов само е завършил право, никога не е практикувал реално... въпреки това с контактите на Иво Прокопиев при премиера Борисов и с ходатайстване от Румяна Бъчварова, която го водила тайно в кабинета на Борисов, това правно недоразумение Иво Прокопиев стана... правосъден министър и... вицепремиер в кабинет на Борисов срещу когото сега протестира?!? И ако това не е политическа шизофрения, здраве му кажи! Но българите явно сме тъпички!
27.08.2020 10:59 / Отговор
кесо Абе Бареков още ли не е разбрал, че "призванието" на "стария морски вълк" бай Ристю десантчика не са разни там параграфчета, алинейки и други подобни "правни изгъзици", а страшните абордажни схватки и десанти. Дай му на него приключения, екшън и после йо-хо-хо и бутилка ром.
27.08.2020 11:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още