Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бареков: Затегнете коланите, Петков се самономинирал за министър на вътрешните работи

Мрежата

Бареков: Затегнете коланите, Петков се самономинирал за министър на вътрешните работи

Бареков: Затегнете коланите, Петков се самономинирал за министър на вътрешните работи - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Николай Бареков

Шок! БоНба! Затегнете коланите, за да не умрете от смях! Киро Петков се писал, самономинирал ..... силов вицепремиер и ....Министър на вътрешните работи (МВР) в несъстоялия се кабинет на ПП и аверчето му Асен Василев!

Новината ми е 100% сигурна и е от вътрешните кръгове на ПП-тата. Сега джурналята да бъдат така коректни и да натиснат с въпроси "Пепетата", да покажат проектокабинета си, вместо да връчват празни пликове и папки на президента!

Вие представяте ли си какъв луд човек и мегаломан с огромни личностни дефицити стои все още начело на държавата?! От снежните магистрали - направо в МС, а оттам изритан право в МВР. Какъв акъл води #Простото към МВР, освен да прави смехотворни арести от здрач до зори на всякакви бизнес и политически опоненти на господарите му.

Метаамфетамините правят мозъците на пихтия и често главите им стават като сините буркани на НСО и МВР. Само смея да предполагам, че при това положение, Руди Гела одма ставаше Главен секретар на МВР, нещо като Бойко Борисов с пола, а Лена Бориславова щеше да се гласи за стола на ...Иван Гешев.

Интересно как биха реагирали на подобен министър на вътрешните работи Корнелия Нинова, Христо Иванович и колегата им Бойко Рашков? 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати