Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Байрактаров: Двойно гражданство не се прекратява с нотариално заверено волеизявление!

Мрежата

Байрактаров: Двойно гражданство не се прекратява с нотариално заверено волеизявление!

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Димитър Байрактаров

На 12 май след като ни бе съобщен съставът на служебното правителство публично изразих резервите си към двама от министрите! Нещо повече, призовах ги да споделят за техни тайни, които в по-късен етап могат да нанесат непоправими вреди на държавата и президента! И двамата много добре знаеха за какво говоря, а единият, след като уговорих интервю с него в парламента, така и не го даде!

За едно двойно гражданство говоря, което не позволява заемането на министерски пост и не се прекратява с нотариално заверено волеизявление! Не ми се мисли каква лавина от незаконосъобразни актове ще последва сега и колко много вероятно ще плащаме? По всичко личи, че някой е разчитал на мълчанието на медиите, подчинени на един олигарх и на фалшивия рейтинг!

Вчера президентът заговори за „Великата българска ограда“ и за проверката на главния прокурор! Позволявам си да му припомня, че на 27 май 2021 година внесох сигнал с искане за разсекретяване на „Великата българска ограда“ и огласяване на резултатите от проверката на главния прокурор, за която надлежно внесохме сигнал още през 2017 година. Упражнението се извършва за няколко минути от Министерския съвет и изваждане на оградата от списъка на ПМС 181. За внесения от мен сигнал получих официален отговор на 4-ти август, но отговор за конкретни действия няма! Позволявам си да кажа, че няколко дена по-рано проведох в парламента разговор с министър Бойко Рашков и му споделих защо съм внесъл този сигнал, мисля, че именно той се е заинтересувал по тази тема, което доведе и до получения на 4-ти август отговор. Рано или късно истината винаги излиза! Дано този път не е късно и дано последствията от нея не са пагубни! Крайно време е да се научим да мислим трезво, а не под напора на емоции! Бъдете здрави!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още