Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Биков: Програмата на ПП им е отнела 20 минути, несериозно и обидно към хората

Мрежата

Биков: Програмата на ПП им е отнела 20 минути, несериозно и обидно към хората

Биков: Програмата на ПП им е отнела 20 минути, несериозно и обидно към хората - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Тома Биков

Току що прочетох програмата на Продължаваме промяната. Отне ми около 5 минути. Вероятно да бъде написана е отнело на нейните автори около 20 минути. По всичко личи, че авторите отново са знаменитите им пиари. Това отношение към избирателите, на партия която до вчера е управлявала, е крайно несериозно и обидно. То показва, че тези хора не са разбрали нищо през последните 8 месеца. Освен, че са неподготвени, нямат капацитет да се подготвят.

Приемам, че програмата им за култура е новата песен на колегата Петров. Защото в общата им програма не видях нищо по темата.

Нищо няма и за поне още десетина сектора, които управляваха до скоро. Този подход показва тежък структурен дефицит на мисловен процес и гаранция за втори провал ако по някаква причина се доберат до властта. А техният втори провал ще бъде втори провал за България. Да се гласува за подобна програма и подобно отношение е не просто недалновидно, а е обидно. Затова може би разчитат на скрит вот. Тази скритост ще бъде продукт на срама, който ще изпитват повечето от техните избиратели.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети