Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. BIRD.bg: Няколко факта за шнорхел-премиера Пламен Николов

Мрежата

BIRD.bg: Няколко факта за шнорхел-премиера Пламен Николов

BIRD.bg: Няколко факта за шнорхел-премиера Пламен Николов - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на BIRD.bg

Като предприемач е имал участие само в една фирма - Енерга ООД. Преди една година е продал дяловете си на своя съдружник.

Пламен Николов е представител на американската фирма за плувни принадлежности Финис от 2013 г. Преди това е работил като директор продажби в Toyota, търговски директор в Daihatsu, Бизнес и маркетинг в MSPS International и в Hensel Electric International.

Николов обаче никога не е имал дял в българската фирма Финис Юръп и не е заемал позиция на управител. Посочен е като лице за контакт.

Фирмата Енерга има скромни приходи от продажби. В най-добрите си години е генерирала 73 хил. лв. Финис Юръп има приходи от продажби в диапазона 4-6 милиона лева и осигурява най-много 10 лица.

Данните от НАПлийкс показват, че Николов е бил осигуряван  през годините и е получавал възнаграждение от Енерга. За възнаграждението му от Финис Юръп няма данни.

Съпругата му Бояна Руменова Николова е от Шумен и има дребен бизнес за търговия с разнообразни стоки регистриран в София.

Имотното състояние на Николов е скромно. През 2003 г. е продал семеен имот в Шумен, през 2008 си е купил апартамент в столичния квартал Орландовци 80 кв. м. с ипотечен кредит, а през 2019 е придобил още един апартамент 47 кв.м. в същата сграда.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети