Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го „на пожар”

Мрежата

Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го „на пожар”

Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го на пожар - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста и писател Григор Лилов

ЗАДКУЛИСИЕТО ЗАД КАНДИДАТ-ПРЕМИЕРА

*** Как на пожар се манипулира дори държавен регистър, за да се прикрие истината!

Както очаквах в коментар под предишния пост, появиха се тролчетата с припев - има го в регистъра (само в един от шестте).

Вече го има, както предупредих, макар че не само аз, но и много коментиращи видяха, че доскоро го нямаше като д-р на науките.

Да, вече го има го в една-единствена страница от „Регистър на академичния състав и защитените дисертационни трудове“ - подрегистър „всички лица на академични длъжности и придобити научни степени“.

Ако не сте разбрали – „на пожар” е създадена специална страница за това лице, която да опровергае истината.

Към всяко име в този регистър има маркер, който при чукване върху него посочва данни и по-обширна информация.

Да го чукнем върху две съседни имена.

Как трябва да изглежда тази страница – сверяване с произволно избран учен „Пламен Николаев Иванов“.

 

Другият учен в регистъраДругият учен в регистъра

Как изглежда същата страница при Пламен Николов?

 

Пламен Николов в същия регистърПламен Николов в същия регистър

 

Ще откриете ли разликите?

Основната е, че дисертацията на кандидат-премиера е анонимна – без Протокол, без дата, без анотация, без диплома, без...

Тези „детайли” ги няма, защото изискват много повече труд – поне едно денонощие и фалшифициране на редица други бази данни, вкл. протоколи и диплома от ВАК. Вкл. изискват и подготовка на такъв труд, подготовка и на рецензии, иначе в библиотеката няма да има какво да ми покажат, когато го поискам.

Номерата в регистъра са по хронология (времето) на защитите на дисертациите (виж номерацията в края на линковете). У нас има близо 60 000 хабилитирани лица.

Предхождащият номер – 30723 спрямо този на Пламен Николов (30724) е с диплома и протокол за защитата от 2005 г.

Ама как така?

Защото защитата на дисертацията на Пламен Николов, уж последвала по време предишната дисертация, според посочената дата се оказва, че я предхожда с една година – през 2004 г.

Следващата след неговия номер дисертация (30725) е на някакъв кипърец – също без номер на протокол и дата. По-следващата с номер 30726 е на срещата между 2004 с 2005 г. Излиза, че след дисертацията на Пламен Николов месеци и месеци, и месеци наред никой друг у нас не е правил защита и ВАК е стоял със скръстени ръце. Да, ама не е така и самите регистри го опровергават.

Да видим и някои други факти и доказателства от многото, които съм събрал.

Кое доказателство да вземем?

Ами... Ами например това - има статия от 2013 година за него, за самия Пламен Николов в специализирана световна медия по плувни спортове и бизнес ТУК.

В нея изрично се посочва, че статията е прессъобщение, получено в редакцията от фирмата за плавници. Редакцията заявява изрично, че го пуска в напълно автентичен вид – точно така, както е получено и съответно не носи отговорност за съдържанието му.

Кой разбрал – разбрал. Моите американски колеги са проверили действителните факти в регистри, справочници, съдилища, в правни документи, в Австрия (за научната степен) и затова са публикували тази информация (със сигурност високоплатена) по този начин – заявявайки и дистанцирайки се напълно от нейната вярност и връзвайки си гащите срещу тяхна отговорност за лъжи.

Цитат от това прессъобщение на сергията за плавници: „... „Завършва магистърска степен в Софийския университет и докторска степен в Клагенфуртския университет.”  

Е, няма как хем там, в Австрия Пламен Николов да е станал доктор на науките - по друг ред и с други научни ръководители и други рецензенти в друга държава, хем тук, у нас, в България да е станал доктор на същите науки и в същата област с роден научен ръководител и родни рецензенти.

Или едното, или другото е нагла лъжа.

А всъщност и двете са лъжа!

Защото в австрийския научен регистър неговото име като доктор на науките също не излиза, както вече съм проверил.

У нас калинките упорито не искат да разберат, че умелата фалшификация е много високо интелектуална, сложно-аналитична и разследваща дейност. Защото за да пипнеш убедително един факт, се изисква да пипнеш десетки други, които да го потвърждават и още стотици, които да са в синхрон с тези десетки.

Не го умеят, докато аз умея да проверя цялата верига, за да открия истината и неведнъж съм го доказвал (вкл. срещу високопрофесионалния апарат и хакери на руските секретни служби по повод мои разследвания и това може да се види в профила ми).

За пореден път „калинките” падат в капана ми – непълна информация в първи пост и още по-скандални разкрития след очакваното им тъпо опровержение - вече във втори мой пост. Ей, господи, не се ли научихте, че в такива случаи най-доброто е да се премълчи?!

Пускам втори пост, защото случилото се в тези часове между първия втория пост поставя кардинални проблеми на нашето лъжовно битие, диктувано и манипулирано от скрити сили като истинско.

Защото манипулацията и фалшификацията поставя съдбовни проблеми за верността на информацията, която ни се дава и за човека, който евентуално ще ръководи съдбините на нацията. 

Ето някои въпроси:

1. Какви задкулисни сили са зад кандидат-премиера и с какви възможности са дори в почивен ден да манипулират и променят основен държавен регистър? (както посочих в коментар под предишния пост, нарочно, умишлено  изчаках почивен ден, за да направя разкритията)

2. Какво Задкулисие стои зад Пламен Николов, след като заради един пост в някакъв си Фейсбук профил (моя) на пожар се вдига цялото то, за да създава линкове, променя регистри, прередактира и допълва текстове в Уикипедията и т.н. И дори да променя медийни публикации, пълнейки ги с ново съдържание за някаква дисертация, което днес са антидатирали с вчерашна дата не само в редица явни Пеевски медии, но и в най-основни информационни сайтове у нас? (например съвсем наскоро с идентичен случай ви запознах при поста ми за сръбската ракета, с която вероятно е свален нашия изтребител МиГ край Шабла)

3. Как се защитава научна степен у нас и доколко може да се осланяме на информацията в държавните регистри (наскоро в специален пост посочих такъв много сериозен и идентичен проблем и с Търговския регистър)?

4. Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други подобни регистри да съществува игра – да се оставят, образно казано, празни редове, ако и когато се наложи те да се използват за фалшива информация?

Това ли успя да ни представи Задкулисието и говорителят му „Има такъв народ” – пореден скеч на тема премиер и поредни лъжи за него?

Или нарочно, както мисля аз, се подбират уязвими биографично лица, а и всякак другояче уязвими кандидати, понеже укритата уязвимост предполага и означава пълна тайна зависимост!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати