Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Блъсков-младши: Радев за минути изговори всички мръсотии, които разни хора са ползвали за разни политически каузи

Мрежата

Блъсков-младши: Радев за минути изговори всички мръсотии, които разни хора са ползвали за разни политически каузи

Блъсков-младши: Радев за минути изговори всички мръсотии, които разни хора са ползвали за разни политически каузи - Tribune.bg
Снимка:

Коментарът е от Фейсбук профила на журналиста и първи зам.-главен редактор на в. „Труд“ Петьо П. Блъсков*

„Този човек, Радев, за 10 минути изговори всички мръсотии, които през годините разни хора са използвали за разни политически каузи.

Вчера един обикновен лобист, който не смее да гъкне без жена му да му разреши, чел някакво слово по случай десети ноември, в което 10 минути обяснявал как държавата за нищо не става.

По-очеизваждащ популизъм от времето на Жорж Ганчев не бях срещал. А и народа явно още се връзва на тоя модел приказки, защото след това слово из интернета потече захарна река от кучешко умиление.

“Ах, господин президент!", "Ох, господин президент!”

Държавата била корумпирана, а демократичните ценности били застрашени!?

А! Той не е част от тази държава? Избран е по някакъв специален недемократичен начин ли?

Има предостатъчно механизми да влияе на процесите, не мисля, че в трудовата му характеристика влиза да плаче колко е лошо всичко при всеки удобен случай. Аз му съчувствам, че се е разбирал нещо със “Сааб” и че работата засега не се получава и трябва да се обяснява някъде, но с подобни приказки всичко това става по-очевидно.

Нямало свобода на словото!?

Моля? Само той и соросоидната групичка наречена “репортери без граници” дрънкат подобни мръсотии. В Канада едно изречение във Фейсбук, което поставя под въпрос джендър линията на Трюдо ти гарантира най-малкото разходка до районното. В Швеция думичка против гостите на Меркел ти гарантира минимум 3 месеца условна присъда за реч на омразата. Но това били “най-свободните” и “демократични” държави, нали?

Някой някога да ви е спрял да си говорите и пишете каквото ви скимне? Сериозно, спирал ли ви е?

А ако гледате новините и знаете, че 95% от националните медии в САЩ са контролирани от едно семейство, което има милиарди причини да не харесва Тръмп, сте наясно и какво е редакционна политика.

Този човек, Радев, за 10 минути изговори всички мръсотии, които през годините разни хора са използвали за разни политически каузи.

Само своето верую забрави. Може жена му го е изкомандвала да спре да обяснява, че България е блато. Така де, нали е глава на това “блато” и то го храни.

Честит ви 10 ноември!

П.п. И някой да вземе да му оправи визитката в Гугъл, че е срамота така.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Илия Парев Този Радев не знае къде се намира, защо му обръщате внимание
11.11.2018 12:32 / Отговор
Мария Асенова С много любов искам да ви кажа,че,според мен, не сме имали досега честен,достоен президент!Надявам се,разрешено ми е да имам мнение!А с "много любов" - за да не ме обвините,че говоря с" език на омразата"!Аз нямам обяснение как точно хората стават зли,отмъстителни,пишат това,което някой иска да чуе!Не това,което мислят,защото не можеш да пишеш и да знаеш,че не е вярно!Как стават дребнави - жена му,видите ли,му разрешила,или не...България мисли и вярва,че най-после имаме един достоен мъж за Президент!Този е с главни букви - Президент!
11.11.2018 12:59 / Отговор
сута Още по-жалко за България ако мисли, че е попаднала на точния човек за президент в Радев. Защото не знам дали жена му го командва, но е съвсем очевидно че това го прави БСП.
12.11.2018 09:44
Леле мале Пази Боже, сляпо да прогледа...
Който страда от слепота, дори и с половин око да "вижда" - си мисли, че вижда всичко. Затова - пази Боже...
12.11.2018 12:04
Грешката е вярна По отношение на визитката на Радев - грешката е вярна - той е станал член на Българската Комунистическа партия, когато тя се е водела такава, а не е била БСП.
12.11.2018 12:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати