Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Д-р Стефан Митев: Българският народ не заслужава лекарите, които има. Пир по време на чума! Засрамете се

Мрежата

Д-р Стефан Митев: Българският народ не заслужава лекарите, които има. Пир по време на чума! Засрамете се

Д-р Стефан Митев: Българският народ не заслужава лекарите, които има. Пир по време на чума! Засрамете се - Tribune.bg
Снимка:

д-р Стефан Митев, Фейсбук

В София се организират "частни" партита със стотици хора в нарушение на наредбите за борба с пандемията. Собствениците на заведенията не допускат проверяващите органи и изглежда се измъкват безнаказано.

Българският народ не заслужава лекарите, които има. Не заслужава саможертвата им. Докато едни рискуват живота си на първа линия, други се забавляват до зори. Пир по време на чума! Засрамете се.

Време е за сурови наказания. Българинът не разбира от добро. Сега е моментът да се даде пример, че неспазването на мерките ще доведе до "нежелани последствия" от всякакъв характер.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Дебела глоба за урок! Снощи в Перник имаше частна заря,която продължи поне 10 минути!Простака убива не само себе си,а и околните!
22.11.2020 12:05 / Отговор
Trol 4e i zarjata li razprostranjava virusi? Ot negorim material li gi pravite ve4e?
24.11.2020 04:10
Габи Не ги заслужава. Българинът не е гражданин, а понякога не е и човек.
22.11.2020 12:15 / Отговор
кесо Прав е автора, но проблемът е, че властта не смее да налага санкции за безхаберието на нарушителите и те правят каквото си искат. А и никой не взима на сериозно апелите за отговорно поведение, те минават покрай ушите на тълпата без да стигне до съзнанието /ако има такова де/.
22.11.2020 12:30 / Отговор
НИНА Каквото обществот, такива и лекарите! Има и самоотвержени, жертвоготовни лекари, има и такива, които оставят пациентите да умират пред вратите и стълбищата на болниците! Да не говорим за източването на здравната каса! И сега в някои отделения пишат болни, че са от коронавирус, а всъщност си седят у дома! Знаят, че няма проверяващи!
22.11.2020 13:12 / Отговор
Z НИНА, отправяте сериозни обвинения, които ако не са подкрепени с конкретни факти и диказателства си остават обикновена клюка и очерняне. Или споделете конкретни злоупотреби - тук или пред съответните органи, или спрете да критикувате така, по принцип.
22.11.2020 13:41
Да, и не превръщайте "стълбищата" в опорка, като чекмеджето. Има и лекари, които не са на нивото на мисията си понеже тяхното не е обикновена работа. Само че точно в момента не бих им отправяла обвинения, защото всички медици сега са най-важните хора в държавата. И защото и тези безсъвестните с нищо не се отличават от мнозинството от народа - ако хората не ги е грижа за живота на лекарите и тях спира да ги е грижа за живота на хората. Опасна спирала по нанадолнището, по която някои ни тласкат.
22.11.2020 14:22
Айде по-кротко Докторе! Една шепа кретени не са българския народ. Както и не всички доктори са чак пък толкова самоотвержени.
22.11.2020 13:49 / Отговор
Еркюл. Внимавай с Ковид'а, мосю!
22.11.2020 17:52
До Еркюл Спазвам всички препоръки, затова не искам да ме слагат в общ кюп с неколцина малоумници. Ако си извадите главата от пясъка, ще видите, че те не са представителна извадка. Няма за какво да ме плашите. А и д-р Митев не ми се издига в очите като професионалист като ми размахва пръст, защото пандемията доказа за пореден път, че хората от тяхната професия не са Господ (а твърде често се изживяват като такива).
Така че пак ще кажа: „Хайде по-кротко, Докторе! Не обиждайте целия народ заради няколко кретена.
23.11.2020 00:12
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати