Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Дачков: Двама маргинали от американския сенат направили изявление под лобистки натиск на български маргинали…

Мрежата

Дачков: Двама маргинали от американския сенат направили изявление под лобистки натиск на български маргинали…

Дачков: Двама маргинали от американския сенат направили изявление под лобистки натиск на български маргинали… - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков

Това, че двама маргинали от американския сенат са направили изявление  под лобистки натиск на български маргинали, кандидати за парламента като Цветан Цветанов, одиозна фигура за българската корупция и злоупотреба с власт, не може да даде основание на българския президент да ги забелязва, а още по-малко да ги употребява, за да го забележат в тяхната родина.

При положение, че знае много добре, че в собствената му родина България, цялата корупция се движи от Щатите. Би било по-смело да извика Херо Мустафа и открито да ѝ заяви, че не приема намесата на Америка в българската политика. Вместо да прави метани с "три морета".

Тази позиция е неадекватна от политическа гледна точка, несъстоятелна от морална и глупава от лична, ако Румен Радев иска да има втори мандат. За мое лично съжаление той работи срещу себе си и срещу страната си с най-добри намерения, което е симпатично само от гледна точка на някакъв хипер артистичен абсурдизъм.

Радев не научи елементарните уроци на политиката за четири години от най-висшата позиция за тази професия. Очевидно няма да ги научи никога. Чудесен човек и кошмарен политик. Онзи ден извика службите за сигурност, за да ги нахъсва публично срещу Македония от принципни позиции. Това е човек, който има добри намерения, но няма понятие как се работи тази работа. Все едно добър хирург да го сложат да управлява самолет.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати