Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Дайнов цитира Василев: Управляват ни уж прости, но превъзхождащи опозицията с инстинкт

Мрежата

Дайнов цитира Василев: Управляват ни уж прости, но превъзхождащи опозицията с инстинкт

Снимка:

От Фейсбук профила на Евгени Дайнов

Хора, прекарали месеци един до друг по протестите, днес опитват да се изкормят един другиго пред погледа на недоумяващата публика. На фона на всеобщия вой, сълзи и сополи, аз пък препоръчвам Илиян Василев:

"Да превръщаш страховете и опасения в единствената опора на мислене и поведение, да приемаш възможното за завършен факт, а не като възможност за собствено позициониране или пък надхитряне на задкулисието чрез позитивна алтернатива, простете е политическа незрялост. Именно заради подобно самомнение и неоправдано високомерие и късогледство, ни управляват уж прости, но с превъзхождащ опозицията политически инстинкт."  


Коментари (9)

Агент до агента, мила моя майно льо... рамо до рамо на барикадата!
17.12.2020 17:23 / Отговор
Stefan Започват да ви вдяват празните кратунки, че освен яко прости интелетуалстващи болсурани и гьонсурати, сте и горделиви мрънкалници.

Как да ви довери човек власт?!

Аз на Дайнов или агент сашо кучето си няма да дам да разхождат, камо ли да ми диктуват дневния ред. На две магарета не могат да разделят сеното, но властта плюят с апломб.

Вдигайте си рок концерти на Миндя, и не ни занимавайте с претенциозните си муцки.

Истина, истина ви казвам, едно пастирче в Балкана е трижди по-достойно от хилядите ви умотворени глупотевини, които сте изписали в битието си.

Безполезни сте. Това казвам. За разлика от пастирчето, което намира смисъл да се труди, нежели да филосфства.
17.12.2020 17:30 / Отговор
Ха, ха! Дебейци, за превъзходството на Борисов в политическите дела отдавна ви го каза Нойзи, а вие го заклеймихте.
17.12.2020 17:59 / Отговор
ДС Браво момчета,така ви искам! Утре ще има още!
17.12.2020 18:15 / Отговор
Пред погледа на недоумяващата публика... Изобщо не е недоумяваща, а забавляваща се. публика, в онази своя част, която е била наясно какво ви/ги чака. Изтърпяхме диктатурата на малцинството през лятото със затворените кръстовища, арт-бесилките, демонстративното незачитане на мнението на несъгласните, те искаха да страдаме заради тях, сега това им се връща.
17.12.2020 20:25 / Отговор
Точно същото щях да напиша. Коя е недоумяващата публика? За една част от публиката това си беше предизвестено, можем и още неща да ви предизвестим, трудно можете да ни изненадате.
18.12.2020 10:57
Августин Блажени @Точно същото, искаш да кажеш, че сте знаели, че заниманията ви са глупави и притеснителни за свободното придвижване на софиянци, но напук сте си играли на цирк?
Нали знаеш кои са се опитвали с мидена черупка да пренесат морето на друго място? Две малки деца. Не са успели.
18.12.2020 13:02
до Августин нещо си се объркал. Казвам че аз като публика на цирковете не разбирам кой е озадачен че протестърите " днес опитват да се изкормят един другиго". Нищо смислено и стойностно не сплотяваше протестите и нечитавите им участници за да е изненада, че вече са се хванали за гушите През ум не би ми минало да припарвам до тези вакханалии, да участвам в преврати или да блокирам кръстовища.
18.12.2020 15:31
Августин Блажени Моя грешка, простете!
18.12.2020 18:25

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още