Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Отровното трио“ обявиха, че вече имат съгласие с Манолова

Политика

„Отровното трио“ обявиха, че вече имат съгласие с Манолова

Отровното трио обявиха, че вече имат съгласие с Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Отворена е вратата за широка гражданска коалиция срещу режима на Борисов, обявиха от „трио“-то

„След оповестяването на възможна най-ранна дата за провеждане на парламентарните избори от президента на Републиката, „Отровното трио и гражданите“ продължи още по-интензивно неофициалните разговори с демократичните сили и сдружения за предстоящия вот. Наша основна цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов“, заявяват от Отровното трио.

„Можем спокойно да заявим, че нараства готовността за взаимодействие по гарантиране на честността на изборите и осигуряването на независимо наблюдение, за да бъде опазено правото на всеки български гражданин да гласува свободно. Направихме крачка напред и по декларираното от нас желание за общо явяване на предстоящите избори, с цел прекратяване на едноличния режим на управление. Вече е постигнато принципно съгласие с гражданската платформа „Изправи се.БГ“ и предстои подписване на споразумение“, се казва още в изявлението.

По думите им продължават упорито да търсят вариант, носещ политически израз на общия протест срещу системата.

„Затова ще продължим да работим за разбирателство и вратите ще останат отворени, не само като предизборен модел, а като трайно желание за общи действия, които да поставят България обратно на основите на демокрацията, законността и модерното икономическо развитие“, заявяват още от Отровното трио.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

Furlata Е как не! Подушват, че са от една порода, както би казал бъдещият министър-председател, известен като озвучител на мутрите и олигарсите Славчо! Ако, разбира се, Ристьо не му извърти....някой номер! Впрочем боричкането и спъването отзад между мръсни, отровни, миризливи, високомерни, провалени, некадърни и предимно бивши, а сега кандидати за депутати, ще бъдат повече от зрелищни, понеже рано им замириса на власт и до финала ще стигнат най-подлите!
16.12.2020 13:50 / Отговор
Отходното трио: "Говнавоз, Говнамет и Говнаяд" - по-бързичко в затвора! Импийчмънт на Фатмака!
16.12.2020 13:54
Киро Бизона Най-после! След като за започващите на 28 март снимки на новия сеир-сандък коджа-сериал „Диван калабалък“ бе привлечена и известната актриса Мая Манол Калдаръм Ханъм, народните артисти Баш Серсем Бабикян Чапкън, Хаджи Генчо Кючюк Кьопек и Минекоглу Кармазъ Хептен Гьотверен въздъхнаха с облекчение! На снимката: Минекоглу пуска газове по търлъци, за да подчертае огромното си облекчение и безкрайна радост! Ашколсун, керата!
16.12.2020 14:10
Stefan дамо да благодаря на Киро, че ми обърна оня ден внимание върху гузното лице на пръцкащия Минек, зер, аз снимките им ги прескачам, че ми образуват нерви. Но благодарение на Киро, успях да съзра тънки пинизи, които безпристрастното око на камерата е уловило.
16.12.2020 14:18
Stefan Любимата ми снимка!
Минеков освобождава газове по терлици. Угрижен е, да не пръдне звучно, понеже ще му се наложи да насложи кашлица върху издайния звук на пръднята. Но тогава пък ще го пратят на ПСР тест и Велинградския велможа от Дубай ще му резне от хонорара.

Бабикян с късите касапски пръстета мечтае да ги оближе, зер, вика си наум: „Леле, какъв го крепя тука, що не си фабрикувам фалшиви новини в офиса, а мръзна по мегданите? Барем парите да си струваха, ама то тез мързеливи българи не ебават да ми се вържат на басните и си стоят на топло дома. Мамицата им! Ууупс, не бива да ругая, Сурп Агоп (Свети Яков) не одобрявя. Е, той и фейк новините не одобрява, но и аз не съм съвършен, чакай да натоваря сега каруцата, ден година храни, ей го е, син ми Хаго може да предприеме нещо повече от протестърството.
16.12.2020 13:56 / Отговор
Stefan ХаджиГенча мазно се усмихва, привиждайки евентуални бъдещи участия на протестърите в гей паради, където те, накичени с набучени цветни пера в аналите, подскачат по движещи се платформи на фона на лековата денс музика. А огромен негър с маркуч между кълките е надкрачил ХаджиГенча и оня отдолу опитва да налапа маркуча в неистов екстаз. Затова се усмихва така мечтателно, май само той е спастрил от хонорарите, все пак адвокат е, понаучил е, че сто лева са си сто лева. Като има балами да плащат и участват, той ще им усвои средствата.

Браво на фотографа!
16.12.2020 13:57
Киро Бизона @Stefan, не издържам вече, заболя ме коремът от смях, а тъкмо съм се наобядвал! Откъде го извади тоя негър с маркуча, това не ми беше идвало даже на ум? Само като си представих как Хаджи Генчо Кючюк Кьопек лапа маркуча и щях да се гътна от смях! А, няма такъв майтап!
16.12.2020 14:20
Джедай Тотю Вярно няма такъв майтап! И не само за това, че са политически и човешки карикатури, но и защото те самите си въобразяват, че някой ще се хване на малоумните им простотии на трима застаряващи, алкохолизирани клоуни от утайката на обществото! Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
16.12.2020 14:28
Stefan Мерси, Киро и Джедай, взаимно е, наистина радвате! И кесо е готин, и мина, и фурлата, и неминуемо някого пропускам, нека спра. Хубав ден.
17.12.2020 09:50
кесо Нема лъжа, майкиии, отдавна чеканата коалиция "Обединени глупаци" веке почва да се оформя. Сега веке и българските олигофрени ще имат свое "достойно" политическо представителство. Честито на "печелившите"!
16.12.2020 15:08 / Отговор
Бранко Христовски Кой ли след тази измет ще тръгне,? Сбирщина от отрепки,пропаднали галфони,алкохолизирана паплач,кухи"бойци",клоуни в расо,кюстендилски миндили,мърши пребити от бабички смели..В приказката им жалка-те героите ще са главни..Пфу,сволоч...
16.12.2020 16:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети