Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов опроверга Атанасов: „Като цяло“ не предвиждат коалиции

Политика

Христо Иванов опроверга Атанасов: „Като цяло“ не предвиждат коалиции

Христо Иванов опроверга Атанасов: Като цяло не предвиждат коалиции - Tribune.bg
Снимка:

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов обяви пред БТВ, че няма да има споразумение с „Отровното трио“ и Мая Манолова.

Отровното трио обявиха, че вече имат съгласие с Манолова

„Демократична България“ ще се яви на изборите в този формат. Ние сме отворени към граждански формации, за да разширим подкрепата си, канили сме и „Отровното трио“ в това число, но като цяло не предвиждаме никакви други обединения с други партийни коалиции“, отбеляза Христо Иванов.

По думите му в случая става дума за коалиция от партии, които имат своята история.

„Ние с други политически формации не водим преговори за общо явяване на изборите, заяви съпредседателят на „Демократична България“.

Атанасов призна: Искат управленски мандат, ще работят със Слави, Манолова и Отровното трио

Според него датата на изборите е изключително важна.

„Дали изборният процес ще бъде подготвен и проведен по начин, който може да позволи на гражданите да упражнят адекватно право на глас? Няма ли да се окаже тази дата фактор да потисне изборната активност до нива от 30%, както видяхме в Румъния?“, отбеляза Христо Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Асен Първо, че няма да влязат в парламента, и втори много ги влече лявото!
16.12.2020 20:27 / Отговор
Karabas Barabas В интерес на истината, ХИ е прав да не иска каквато и да било коалиция с трио „Новичок“ и МаяМа Нулева – ще търпят само негативи. Но, от друга страна, бай Танас може да излезе прав, ако се присламчи към СлаФчу. Там има някакъв, макар и не много ясно изразен, потенциал за влизане в парламента. И ако това се случи, т.е. бай Танас влезе в парламента, а Ристю пак се океси извън него, майтапа ще е просто унищожителен! Ама комуто, каквото! Все е заслужено!
16.12.2020 20:43 / Отговор
Джедай Тотю Карабасе, май си прав, защото това ми напомня нещо вече видяно. Ристе се беше надул като бременна хлебарка преди миналите парламентарни избори и не направи коалиция с ДСБ, защото си мислеше, че ще влезе сам, а резултатът беше, че и едните, и другите се замаяха от висене под опашката на коня! Сега, обаче, за бай ти Танас има опция и той, като от стара коза яре, ще се възползва от нея – иначе друг шанс няма! И ако наистина той влезе, а Ристе висне отвън, до фонтана, аз ще се скъсам от смях!
16.12.2020 21:07
кесо Жалко, без тях коалиция "Обединени идиоти" няма да е пълна. Така ще се получи разединение сред идиотите в България вместо да направят "единен и мощен" идиотски фронт срещу всички дето се пишат на много умни и искат свят без комунизъм, путинизъм и други такива "велики" идиотизми. Ама умниците шъ има да земат, идиотите дори и разединени са по-силни и многобройни от враговете с "излишен" умствен багаж. Здравите сили винаги побеждават здравия разум - стара идиотска максима.
16.12.2020 20:55 / Отговор
коментар Христо прави се на интересен, прави се!Има полза от това да си вириш носа!Така или иначе Парламент за лесни пари с някоя цифра и много нули след нея без работа няма да видиш!
16.12.2020 22:14 / Отговор
Иван Ицето Иванов би направил всичко за пари и би опровергал и Иво Прокопиев дори, нищо че Прокопиев му е шеф!
17.12.2020 16:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети