Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ДБ се отрекоха от прокламирания си десен профил и управляваха с партията на бившите комунисти

Мрежата

ДБ се отрекоха от прокламирания си десен профил и управляваха с партията на бившите комунисти

ДБ се отрекоха от прокламирания си десен профил и управляваха с партията на бившите комунисти - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Карлос Контрера

Бойкикев поканен в неделното студио по една от големите медии с анализ за ситуацията с природния газ. Заключавам, че няма никаква идея как да се излезе от ситуацията. Обяснява и за геополитиката. Не били организирали от ДъБъ протеста срещу Газпром, а будни граждани.

По въпроса, че все пак купуваме същия руски газ, но през посредници и по-скъпо - нищо, нито дума. Виждал опасност за геополитическата ориентация на страната. И други подобни бабини девитини, които според мен вече не хващат дикиш и пред омърлушения елекорат на ДБ. Липсва обаче онова лустро, онзи ентусиазъм да се громи мафията и ретроградните сили.

Прозира и лека тъга в Бойкикев, че Подмяната не го ще и него, и апаратчиците му и ще делят с тях един електорат на изборите. Въобще един тих плач, едно униние, пълна липса на живец и политическа посока. А причината за това е една - тегобата от пропадналото четворно управление. А тя е налице поради няколко прости факта - ДБ се отрекоха от прокламирания си десен профил и управляваха с партията на бившите комунисти; ДБ не реализираха нито едно от гръмките си обещания, които врещяха години по площадите; ДБ участва в едно провалено управление, което ще бъде запомнено само с хаос, простотии и задаваща се бедност и мизерия.

Та има защо Бойкикев да е толкова смирен, хрисим и пораженец. Споделям тези мисли, защото Демократична България много обича да се пъчи, да раздава акъл и морални присъди, но откъм работа никак не го докарват.

Това е поредният провален соросоиден политически проект, който въпреки налятите в него ресурси, се дъни при първия управленски тест. И най-парадоксалното е, че колкото повече се излагат ДБ и Промяната, толкова повече насочват избирателите към проруските партии и тези, което според мен е един чутовен провал в стратегията на кукловодите от Козяк. Бадева е инвестирано в политически инженеринг, кадрите очевидно не стават. И така.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети