Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Христев: Нинова не може да бъде адекватен лидер на опозицията срещу Борисов

Мрежата

Христев: Нинова не може да бъде адекватен лидер на опозицията срещу Борисов

Снимка:

Коментарът е от Фейсбук профила на юриста и преподавател по Право на ЕС в СУ „Св. Климент Охридски“ Христо Христев

 Корнелия Нинова не може да бъде адекватен лидер на опозицията срещу Борисов и това вече е ясно и на малките деца. Нинова разбира политиката като низ от декларации, парламентарни скандали и героични PR изпълнения за широката аудитория. В действията ѝ начело на БСП не се вижда смислена политическа визия и мащаб на мислене. Нещо повече, именно Корнелия Нинова постави официалното начало на превръщането на БСП в национал-популистка партия, която все по-явно работи срещу принадлежността на България към Обединена Европа и срещу развитието ни като европейска демокрация. Поради всичко това шанс за нормализация на БСП и за нормална опозиция в лицето на БСП, водена от Нинова, аз лично не виждам. И смятам, че е дълбоко наивно в БСП на Нинова да се вижда каквато и да е алтернатива на Борисов/ГЕРБ. Опитът на ортаците на Борисов и Пеевски в БСП, в конюктурен съюз с бивши лидери на партията и някои стари партийни апаратчици да заменят Нинова с Кирил Добрев обаче не представлява нищо друго, освен поредната стъпка към установяването на еднопартийна корупционна диктатура в България. Е, формално партиите ще са няколко, но режим ще е един. Тотална власт на корупцията.

P.S. То формално и по времето на комунистическата диктатура е имало две партии, едно ДКМС и едно ОФ...

Корнелия Нинова не може да бъде адекватен лидер на опозицията срещу Борисов и това вече е ясно и на малките деца. Нинова...

Публикувахте от Hristev Hristo в Неделя, 14 юни 2020 г.  

Коментари (2)

Джедай Тотю Какъв лидер на опозицията може да бъде бясната крушовишка биволица, след като тя не може да бъде лидер дори на своята партия? Вчера, преди пленума им, старият, опитен свиневъд, видял толкова свинки през живота си, каза направо: „Ами че тя Нинова е вредна, тя е отровна за БСП, отровна и за България“! От това повече – какво?
15.06.2020 11:16 / Отговор
кесо Абе кака ви Курни може да прави глупости, ама па ги прави с мерак.
15.06.2020 13:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още