Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илиян Василев: БСП се дисквалифицират като българска партия

Мрежата

Илиян Василев: БСП се дисквалифицират като българска партия

Илиян Василев: БСП се дисквалифицират като българска партия - Tribune.bg
Снимка:

БСП е ръка на Москва и не иска да участва в ратификацията на влизането на Северна Македония в НАТО

*Коментарът е от Фейсбук профила на дипломата Илиян Василев

Ако БСП отсъстват от залата при ратификацията на протокола към договора за членство на Северна Македония в НАТО, това ще ги дисквалифицира като българска партия и ще постави всичките им маневри около измислената тема с ЦИК и най-вече преференциите в контекста на изпълнението на нареждане от Москва за отхвърляне на ключов договор с пряко влияние върху националната сигурност на България.

Това е истинската причина и никакви вътрешни игри не могат да прикрият простия факт - БСП е ръка на Москва и не иска да участва в ратификацията.

Нищо не им пречеше да гласуват, пък след това да излязат от залата.

Това дори е под минималните стандарти за допустимо политическо поведение на българска партия с претенции да управлява страната. Което разбира се - при това положение няма да стане.

Такъв удар си нанасят и горчиво ще съжаляват, не само Нинова, но и Мая Манолова и всеки, който се стремим към някаква значима изборна позиция.

Съдят не по думите, а по делата, и то в ключови исторически моменти. Колко такива сте имали господа депутати от БСП, в които е трябвало да проявите национално самосъзнание.

С това Нинова и партия открито застанаха срещу членството на България в НАТО, тезис на Решетников, който вече се реализира.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

антининова Честно казано едва сега направих връзката за многодневните напъни на жокейката да напуснат Народното събрание,не изборите,не нов състав на ЦИК,не машинно гласуване,а да не приемат ратификацията за Северна Македония ги е извело навън новобоядисаните Цоциалисти
20.02.2019 14:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати